URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

DESCUIT AL DIARIO DE MALLORCA. POLLENÇA 14 D'ABRIL.

Alternativa | 17 Abril, 2006 09:17 | facebook.com twitter.com

Aquest és l'acte que ha oblidat el Diario de Mallorca. Fotografia de l'acte homenatge als republicans que varen fer el 14 d'abril al monolit de la plaça dels Seglars, dins els actes d'abril de República. De rosa, Gabriel Quetglas un dels republicans empresonats i obligat a treballs forçats va fer feina a la carretera d' Albercutx. Am boina negra Josep Muntaner Cerdà, autor del llibre "no eren blaves ni verdes les muntanyes". Va llegir el seu poema la patrona de 1936 i una versió molt simpàtica del himne de Riego ( fent referència al caciquisme i compra de vots de l'época) Amb l'altra boina verd, de peu darrera, Guillem Payeres que va recitar la seva glosa Trist 1936, dedicada al seu cunyat Josep Pont Cladera assassinat a la guerra. També era Josep Cànaves amb "muletars" empresonat al 1948. A un costat Miquel Amengual interpreta l'himne de Riego. Ens ha sorprès molt que a pesar de ser el tercer any consecutiu que fem aquest homenatge als republicans a Pollença i que va contar amb la presència de més de cent persones, no hagi merescut ni una línia a la informació, d’una pagina i mitja, que ha publicat el Diario de Mallorca sobre els actes de commemoració de la República a la part forana. Mai ens hem queixat de la premsa però aquesta vegada pensam que al Diario de Mallorca ha actuat d’una manera poc professional. Tenen tota la informació sobre els actes d’abril de República i a dia d’avui encara no han publicat absolutament res. Ens sembla molt greu que no hagin visitat tampoc l’exposició a pesar de nostra convidada a fer una visita guiada. Una actitud molt diferent han tingut tant el Última Hora, com el diari Balears, la revista Sa Plaça i el Punt Informatiu de Pollença. Bé poca cosa podem fer, ja hem expressat nostra queixa directament al Diario de Mallorca i solament ens resta seguir fent feina, algun dia igual se recorden de nosaltres.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb