URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Acciona i sostenibilitat. La gran mentida

Alternativa | 24 Juny, 2006 11:47 | facebook.com twitter.com

No sé si haveu vist a la televisió l'anunci de sostenibilidad. com. Un anunci que al principi semblava una defensa de l'ecologia,reflexionant de manera apocalitica a partir de la posada en marxa d'un aire acondicionat. Després un segon anunci  ja ens mostrava qui era darrera de l' anunci; la multinacional ACCIONA. Una multinacional dedicada a la construcció, el sector immobiliari, el transport ( Transmediterrànea)...Un dels seus principals accionistes és ABEL MATUTES.
A Eivissa sabem molt bé el que és desenvolupament sostenible segons Matutes.
Vos demanam que desenmascareu a aquesta empresa i els seu concepte de desenvolupament sostenible

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb