URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ESPORT AL PORT DE POLLENÇA

Alternativa | 01 Juliol, 2006 10:59 | facebook.com twitter.com

RECORDATORI I PROPOSTES A L’AREA D’ESPORT DE POLLENÇA.
 
Fa un any varen denunciar la mala situació de les instal·lacions esportives del Port de Pollença , no solament no ha millorat sinó que han empitjorat, i el delegat  d’ esports Miquel Ramon encara té la barra de presentar una proposta d’ordenació del polisportiu amb obres que fa mesos o més d’ una que haurien d’estar fetes.
-         Al Port seguim  sense encarregat de les instal·lacions esportives i per llogar els camps de gespa ens hem de desplaçar a Pollença.
-         L’empresa constructora dels camp de gespa artificial, acabats fa any i mig,  es va comprometre a fer unes obres complementàries al Port:
o       Uns vestuaris al camp de futbol que fa mesos que s’estan construint, al mateix ritme de caragol que la plaça Joan Cerdà.
o       Posar gespa artificial a la pista de futbet, any i mig i encara no han fet res.
o       Millores a les pistes de tennis, que ja no han de fer per què fa mesos que al Port no existeixen pistes de tennis ( per la construcció de la nova escola). En aquest punt pensem que l’Ajuntament podia arribar a fer algú conveni amb empreses privades, igual que ha fet en el cas del club de tennis del Port, per què els particulars puguin utilitzar les seves instal·lacions.
Per tot això més feina i menys promeses.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb