URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Públic i privat

Alternativa | 10 Juliol, 2006 08:29 | facebook.com twitter.com

Carta publicada al Diario de Mallorca el dia 10 de juliol del 2006 per Pepe Garcia. Coordinador D'alternativa Esquerra Unida - Verds a Pollença. Article penjat per Tomeu del Lloquet.


Mentre a altres països el que és privat pot ser utilitzat públicament -a Suècia es pot acampar a una propietat privada, simplement s´ha d´avisar al propietari- a Mallorca el que és públic sembla privat. A Pollença darrerament s´acumulen els exemples: propietaris que tanquen camins públics, conselleries que es creen a la carta... La darrera ha estat quan l´actual batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha donat el seu vot favorable a la venda del 10% de l´hotel Formentor al Grup Barceló. La qüestió és que Tomeu Cifre ha pogut votar perque, al ser batle de Pollença, formava part de la Fundació Rotger Villalonga, posseïdora d´aquest 10%. El cas és que ha votat com Tomeu, no com batle de Pollença, ja que per emetre el seu vot no ha demanat res a la resta del consistori. Igual no és una simple confusió entre el que es privat i públic, igual és inexperiència o, simplement, la constatació de qui comanda realment a Mallorca.

José L. García. Port de Pollença.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb