URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Incoherències i peticions. El Bloc a Pollença

Alternativa | 23 Juliol, 2006 16:29 | facebook.com twitter.com

El secretari del PSM va tenir la deferència de telefonar-me per  informar-me de la decisió de l'assemblea del de Pollença de concórrer en solitari a les pròximes eleccions municipals, la veritat és que esperava aquesta decisió i ni em van donar ni vaig demanar els motius. En vista de que no hem tingut cap problema quan hem treballat junts i que en l'activitat política diària he vist moltes més coincidències que diferències pens que és molt difícil explicar i entendre les raons d'aquesta decisió. El més trista és que no hi ha hagut ni negociació, ni converses, el que hagués estat el més lògic, per a realment veure el que ens unia i el que ens separava.
També em va dir Toni Marquet que esperava que féssim coses conjuntes ja que segurament haurà una candidatura conjunta a nivell autonòmica. La veritat és que li dono voltes al tema i em sembla complicat, i més després de llegir els comentaris a aquesta notícia al blog.
Si això succeïx en molts pobles el
bloc a nivell autonòmic ho tindrà molt complicat, la gent creo que valora la coherència i el que ha passat aquí no ha estat molt coherent.

En fi només tinc una petició al PSM
de Pollença si realment volen que fem coses conjuntes, és molt senzill. Deman al PSM que demani la nostra participació en la tertúlia política de la ràdio municipal. Tant la nostra participació, com la’d ERC va ser votada i vetada per la resta dels partit ( inclòs el PSM). Ja que s'hi ha suficients diferències entre el PSM i nosaltres per a anar separats a nivell municipal, per coherència ideològica, per democràcia crec que haurien de permetre la nostra participació a la ràdio

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb