URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

REVISTA URXELLA. Entre tots podrem fer que se’ns senti.

Alternativa | 25 Juliol, 2006 11:35 | facebook.com twitter.com

Article fet per: Tomeu del Lloquet.


Ja varem advertir fa dies que la revista Urxella nº 8 ja era al carrer. Després d’haver-ne repartit més de 200 pels carrers del Moll i de Pollença encara en queden per repartir. Voldríem que arribés a tothom però degut als nostres medis i recursos econòmics ens és impossible. No podem fer-ne tantes com voldriem. O tantes com la revista Poble, del PSOE o la d’UM. Ni de tanta qualitat. Però això si, i posam moltes ganes i il·lusió.

Així que proposem que si voleu rebre-la en paper a casa vostra o al vostre establiment ens ho comuniqueu mandant un mail a: eurxella@yahoo.es bastarà posar l’adreça i ús les anirem enviant trimestralment. Igualment si teniu un establiment i voleu distribuir-la podeu comunica’ns-ho i ús en farem arribar més d’una.

Per poder veure-la en format pdf. premeu aquí.

També si voleu col·laborar tant a la revista Urxella en Paper com al Bloc d’Urxella estarem encantats. A Alternativa Eu-Verds contam tots, PARTICIPA!.

Entre tots podrem fer que se’ns senti.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb