URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença condemna el cop d'estat feixista.

Alternativa | 26 Juliol, 2006 10:31 | facebook.com twitter.com

Article fet per: Tomeu del Lloquet.


Aquests dies de festes, amb la patrona per davant, ha succeït lo que havia de succeir. Per fi l’ajuntament, per unanimitat, ha condemnat el cop d’estat del 1936 i la posterior dictadura. Una mica tard. Però be, més val tard que mai.

És sorprenent aquesta unanimitat. Al contrari que a la resta de l’estat i de l’illa, el PP de Pollença ha votat a favor. Un gran pas. Hi ha qui busca motius o peròs, però jo no entraré en aquest joc. Per fi han deixat enrere el discurs de no remogueu la merda i això s’ha d’agrair.


Ara domés queda que el consistori insti al Parlament Balear a crear una comissió autonòmica per investigar les violacions dels drets humans comeses pel règim franquista a les Balears, i que això es dugui a terme.

Donar felicitacions doncs a tot el consistori per aquest gest. I a veure si prenen mostra d’aquest fet arreu de l’Estat, i d’Europa.

Salut i República!!!


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb