URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un humil tros de tela i la depuradora més moderna del mòn.

Alternativa | 05 Agost, 2006 10:58 | facebook.com twitter.com

Ahir el conseller i l'ajuntament deian que la planta depuradora de Pollença s'havia convertit en líder pel que fa a depuració i reaprofitament energètic,  i l'equip tècnic i polític de la Conselleria de Medi Ambient asseguravan que la contaminació de pous i del torrent de Sant Jordi i els abocaments d'aigües brutes a la mar ja són història». Per desgràcia la realitat és tossuda i un humil tros de tela en l'estació de bombeig del Port va demostrar que els abocaments d'aigues fecals encara no sòn història.

Mentre el conseller Jaume Font, al desembocament de la planta del torrent de Sant Jordi, deia a autoritats i veïns; «mirau la netedat de l'aigua», el que podiam veure els turistes i residents al costat del Club Nàutic és una gran taca d'aigues brutes.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb