URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Corrupció a Pollença?

Alternativa | 07 Agost, 2006 15:32 | facebook.com twitter.com

El senyor ex-batle Joan Cerdà ha fet la vida impossible, mobbing, al que en un principi era l'únic arquitecte municipal Jaume Carbonero.No va aturar fins que no va aconseguir col·locar com arquitecte municipal al seu protegit home de confiança Rafel Balaguer. Quan Joan va ser nomenat conseller d'identitat i patrimoni, ens va sorprendre la seva declaració de que podia compaginar la feina amb la regiduria d'urbanisme per què era una regiduria tècnica ¡¡¡
Sabem que a pesar de que s'ha duplicat el nombre de persones a l'area d'urbanisme no es fa més feina ni millor, sabem que a partir de la llei d'habitatges vacacionals s'han multiplicat les construccions a sòl rústic, no sabem el número d' expedients d' infraccions urbanístiques que s'han obert per què l'ajuntament es va negar aquesta informació... Ara sabem que alguna cosa fa mal olor a l'àrea d'urbanisme i donam nostre suport i ens posam a la disposició dels funcionaris o persones que vulguin per lluitar contra les il·legalitats que pugui haver.

Pel seu interés transcribim el següen comentari aparegut al bloc STOPCORRUPTELA MALLORCA:


" L'àmbit dels funcionaris, del empleats públics en general esta desacreditat. Moltes vegades injustament, sobre tot quan es generalitza, si be SEMPRE les generalizacions referides a grups humans impliquen falta d'imparcialitat cap a alguns, o molts, individus d'aquets grups. A l'Ajuntament de Pollença en aquets moments s'esta produint una reacció valenta contra, no ja una corruptela, diminutiu que ja convida a no gastar massa energia en la questió que sigui, sino corrupció. La reacció ho es per part d'un grup de funcionaris de rellevança dins l'administració municipal, lligats a l'urbanisme(Alla on hi ha les tallades mes importants, a nivell privat, i polític.La reacció ho es contra les practiques d'un funcionari d'urbanisme, arquitecte per mes senyes, que s'ha montat un xiringuito de favors i atencions especials als administrats de la seva colla. D'aquets administrats no ni ha cap del grmi del salari mínim, ni han arribat en "cayuco". La denuncia l'han feta per escrit i li pensen donar REGISTRE D'ENTRADA al citat organisme públic. Els molts o pocs anys que parten a l'ajuntament els ha fet reacis a confiar en els membres dels partis politics que estan al govern o a la oposició (Aixó derrer es el mes trist).Tenen una débil esperança amb el PSM, algun del PSOE i tal volta un poc amb l'extraconsistorial Iniciativa per Pollença. Jo , dins la mesura de la meva debil força, els recolzaré, peró aixó no basta. Esper que calcú faci averiguacions."

I si fem com a la Colònia de Sant Jordi?

Alternativa | 07 Agost, 2006 15:06 | facebook.com twitter.com

Una molt bona notícia la participació en l'Amollada d'Ànneres de la Colònia de Sant Jordi es va triplicar en la primera edició en què els animals foren substituïts per rèpliques de goma, i  la majoria de banyistes aprovaren la novetat i asseguraren que l'any que ve repetiran.. Nostra enhorabona a Baldea (plataforma balear per la defensa dels animals) i a tots els que han fet possible aquesta notícia.
Ha fet falta molta lluita per aconseguir que la Colònia de Sant Jordi hagi estat el primer lloc de l'Illa a eliminar les ànneres de la festa, com sempre els que utilitzen animals vius a les festes paralvan de "tradició", de que no seria el mateix, de que les ànneres eren "l'anima de la festa"... Aquest canvi ha estat possible per la sanció que li imposà l'any passat la Conselleria d'Agricultura per vulnerar la llei del benestar dels animals.
En definitiva va ser un bon dia de festa i diversió sense maltractar a cap animal, no com el lamentable espectacle del correbous d'Alaró que va contar amb la presència de menors a pesar de la prohibició del Govern i on els animals van destacar pel seu mal estat i esgotament.
Esperam també que l'Ajuntament de Pollença prengui nota i deixi de subvencionar tirades a la guàtlara o al colomí, substitueixi el gall del Pi de Sant Antoni i el menet del Corpus per repliques.

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb