URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La veritat de la Nit Niu

Alternativa | 11 Agost, 2006 23:09 | facebook.com twitter.com

Pensam que un bloc és bon lloc per reflexionar, fa una any varen rebre (sabem que també l’havia rebut ERC) un anònim sobre Nit Niu, la mostra d’art contemporani que es fa a la Cala Sant Vicenç.

El títol era la veritat de Niu Niu i encara que deia que Niu Niu era necessària, ens deia que havian d’anar alerta en les mans de qui està, Jaume Fluxa Morro (candidat d’UM a les eleccions europees al 1999).A continuació amb dades detallava les fallides d’empreses de Jaume i deutes de les seves empreses amb la Seguretat Social, hem comprovat que al 2005 també surt el nom de Jaume Fluxà entre els deutors de la Seguretat Social ( es solicita requeriments de bens i embarg de comtes bancàries).

Per organitzr la Nit Niu, l’empresa Puerto Pollença Leisure SL ha rebut ( igual que l’any passat) una subvenció de 24.000 € per part del Consell de Mallorca, no sabem la subvenció que hagi pogut tenir per part de l’Ajuntament ( el Consell té la decència de publicar els seus pressupost a internet, cosa que també hauria de fer l’ajuntament).

Bé a la vista de tot això, nosaltres no tenim tan clar que La Nit Niu sigui tan necessària per la Cala.

La Nit Niu és un acte molt elitista, fet en plena temporada ( no ajuda res a la desestacionalització o a allargar la temporada), i a una sola nit es gasta un pressupost que es podia repartir en diferents actes culturals i necessitats de la Cala que és la gran oblidada de l’Ajuntament.

A més a més i després de les dades que hem donat al principi d’aquest article pensam que Jaume Fluxà no és el més fiable per organitzar la NIt NIu i que la seva gestió, en cas de fer-se hauria de ser totalment pública. I TÚ QUE OPINES?


Tirada de guàtleres a Sineu

Alternativa | 11 Agost, 2006 22:15 | facebook.com twitter.com

He vist que el Consell anúncia a la seva pàgina que a les Festes de la Mare de Déu d' agost a Sineu, el 12 d'agost , hi ha una tirada de guàteles.  No sé si aquesta tirada salvatge li agradara a la Mare de Déu, a nosoltres personalment no i menys que sigui subvencionada amb doblers públics. Després de tota la polèmica de les tirades de Pollença s'havian suspés diverses tirades per què sembla que la legislació no és tan clara com pensavan els caçadors, ( havian utiltizat una llei d'acompanyament pressupostari per fer la modificació) i nosoltres i les associacions de protecció d'animals eren a l'expectativa de que es decidia al final.
Es posarem en contacte amb BALDEA per aclarir que ha passat, si el Consell i els ajuntaments segueixen subvencionant aquest tipus d'acte, i la llei no ens ampara( a Catalunya prohibiex aquests actes) ens veurem obligats a cercar altras formes de lluita com  informar als turistes anglesos i alemanys, més concienciats amb la defensa dels animasl 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb