URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bebe canta a Pollença

Alternativa | 12 Agost, 2006 21:21 | facebook.com twitter.com

Article fet per: Tomeu del Lloquet.
Un any més arriba l’esperat concert d’estiu de Pollença. Fa uns anys el van batejar com “u gall rock”, però fa molts d’anys que és fa. Enguany no ha estat dins les festes de la patrona. Però ja se sap que les costums son males de llevar i pel poble se sent la gent dient que “el concert de la patrona serà dia 12...”. Des de sempre s’han intentat dur grups coneguts dins l’escena musical de l’estat espanyol. Enguany l’hi ha tocat a la ja molt coneguda Bebe. Ella i els grups que li fan de comparsa Nena Daconte, Lantana i Kioto, faran la delícia de tot el qui vulgui i pugui permetre’s el luxe de pagar una entrada, o que tengui la sort d’aconseguir una invitació.

Les entrades es poden adquirir als punts habituals a un preu de 22 € l'anticipada, 25 € a taquilla i un preu especial de 18 € per a residents del municipi de Pollença. Com diem: lo del preu és un absurd. Quin al·lot de Pollença pot pagar-se la quantitat de 18 euros per un parell d’hores de música? Realment no fugen les ganes d’anar al concert pagant aquesta quantitat desorbitada? Aquest preu és necessari, no podria ser més barat? En la meva opinió sempre he pensat que les festes i concerts haurien de ser gratuïts perquè hi participi la més gent possible. Però en cas de no poder ser-ho haurien de ser a preus populars.

Això no pretenia ser més que una reflexió. M’agradaria tenir l’opinió d’altre gent. Lo que és segur és que demà sabrem si hi ha anat molta gent, si els assistents i les seves entrades cobriren la despesa, si han quedat satisfets...demà en sortirem de dubtes. En principi no hi tenc molta fe, i segons he sentit a dir no és compliran ni de bon tros les expectatives d’assistència dels organitzadors. Seria una llàstima que com cada any l’assistència fos baixa per culpa de l’excessiu preu de les entrades ja que amb la gran promoció que s’ha fet s’hi ha deixat molts de duros. Lo dit: demà sortirem de dubtes.Conchi Peña

Alternativa | 12 Agost, 2006 17:17 | facebook.com twitter.com

Hem tengut la sort de disfrutar en més d'una assemblea de la presència de Conxi Peña regidora d'EU-EV a l'ajuntament de Son Servera. Una de les lluites de Conxi és la defensa del carácter públic del litoral, on s’ha topat amb un poderós enemic Pedro J. Ramírez, editor del “Mundo”.

Avui mateix “el Mundo” anúncia la creació de la plataforma “basta ya”, per defensar la tranquilitat de Pedro J. Ramírez. Entre els persones que forman aquesta plataforma hi ha la directora del Institut de la Dona, Isabel Llinàs que ha mostrat el seu carácter tolerant i la seva inteligencia amb auqests arguments al mateix diari el mundo: «Son Servera siempre ha tenido un entorno tranquilo y agradable, no queremos que gente de fuera lo enturbie» ( es referia als que defensan el carácter públic de la costa, no al que fa piscinas privades en un lloc públic)«Conchi Peña no es de aquí, que no nos moleste más» Y cuando un periodista presente le puntualizó que uno de los participantes más destacados de la campaña contra Ramírez, Contxi Peña, es regidora del municipio, Llinàs contestó tajante: «No, esta persona no reside en este municipio, no es legítimo que inste a la gente a atacar una propiedad privada», El titular de la notícia és Conchí Peña no es de aquí que no nos moleste más.


El proper dissabte 19 més de dotze entitats socials, polítiques, ecologistes, sindicals i culturals (Gadma, GOB, ERC, PSM, EU-EV, JEN, JERC, Lobby per la independència, Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, Unió Obrera Balear (UOB), CGT de Balears,Amics dels Torrents, Ateneu Gabriel Buades, Grup d'Agricultura Ecològica(GAE), Ben Amics, Associació s'Auzina, Roques sense ciment) han convocat una concentració en contra del procés de «privatització» de la costa de Pedro J. Ramírez es durà a terme a partir de les 11.00 hores, a l'espai pròxim a la desembocadura del torrent de Son Jordi de la platja de sa Marjal. És una bona oportunitat per pasar un matí en bona companya i lluitar contra els que volen privatitzar la illa.

T'ESPERAM

A continuació l'entrevista a Conxi Pena que publica avui el Balears.


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb