URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La realitat és tossuda.

Alternativa | 14 Agost, 2006 18:16 | facebook.com twitter.com

Avui, amb una mica de retard ha sortit aquesta carta sobre els vertits a la Badia de Polllença al DM, pensam que resta molt de feina per fer abans de fer-se la foto i pensar que amb la depuradora ja està tot solucionat.

La realitat és tossuda

El divendres el conseller de Medi Ambient i l´ajuntament deien que la planta depuradora de Pollença s´havia convertit en líder pel que fa a depuració, i l´equip tècnic i polític de la conselleria de Medi Ambient assegurava que la contaminació de pous i del torrent de Sant Jordi i els abocaments d´aigües brutes a la mar ja són història. Mentre el conseller Jaume Font, al desembocament de la planta del torrent de Sant Jordi, deia a autoritats i veïns: "mirau la netedat de l´aigua", el que podien veure els turistes i residents al costat del Club Nàutic és una gran taca d´aigues brutes.
Per desgràcia la realitat és tossuda i un humil tros de tela en l´estació de bombeig del Port va demostrar que els abocaments d´aigües fecals encara no són història a la badia de Pollença.
Resta molt de feina per fer: millorar les estacions de bombeig, controlar que les construccions a sòl rústic estiguin proveides de fosses sèptiques reglades, inventariar i controlar tots els pous negres que hi ha al municipi, que la xarxa de clavegueram arribi a tot el municipi, fer un mapa de clavegueram de tot el municipi, reutilitzar les aigües residuals tractades...

Contra -crònica de la Nit Niu.

Alternativa | 14 Agost, 2006 15:42 | facebook.com twitter.com

Per a gustos estan fets els colors.


Mentre la Munar s'exhibia al costat de la seva escudera Dolçe Mulet i “repetia molt interessant “des de l’arena ,els convidats de luxe, noblesa europea inclosa, pensavan que MAM parlava del còctel de gala ofert per Jaume Fluxà i pagat per nosaltres. Del còctel al menú és el món màgic que varen fer molts s’aquest invitats, una mirada curteta als perfonmances artístics per disimular i a menjar i a beure a compte dels contribuents. Aixó sí que és un MÓN MÀGIC.

El que més m’asusta és el comentari de Jaume Fluxà satisfect amb l’èxit de l’event, “nascut amb vocació modesta”. Gastar 24.000 euros del Consell i no se sap quina quantitat de l’Ajuntament a una sola nit el sembla algo modest? Déu Meu això vol dir que ja s’esta preparant per demanar més i millorar el menú i còctel dels seus invitats.

Si voleu llegir les crítiques artístiques a continuació

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb