URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Diferents UMs

Alternativa | 16 Agost, 2006 18:11 | facebook.com twitter.com

Fent les feines habituals de l’estiu d’ordenar i fer neteja, m’ha aparegut aquest retall de premsa del Diario de Mallorca del 28 de febrer del 2005. La cosa té la seva gràcia.


Aquesta UM és la mateixa que la de Pollença? Diuen que n’hi ha altres prioritats i que es millor rehabilitar i conservar edificis que fer un de nou...

És cert que a Manacor ja n’hi ha un teatre però a Pollença també tenim un claustre i un cinema.


Això no va com Ça

Alternativa | 16 Agost, 2006 15:28 | facebook.com twitter.com

A partir de l'article Quants polítics hi veus? m'agradaria saber quin pressupost té aquesta campanya de la Ç;

Primer va ser el fulletó buit de contingut, solament en català i amb fotografies d’altres indrets com el mercat de Sineu, després anuncis a la premsa (inclosa mitja plana al diari el País), una pàgina web que fins fa quatre dies solament es podia consultar en català i que a dia d’avui per exemple no té cap informació del Festival ( que ens costa una pasta), als enllaços tampoc surt la pàgina del Festival, però en segon lloc surt l’Associació d'habitatges vacacionals de les Balears. Fa uns mesos van triar a Jennifer Jazmín Girona, una jove de 18 anys dominicana resident a Palma per ser la imatge de Pollença a les fires turístiques!!!, tema que ja hem comentat a aquest bloc i ara dediquen ( “donan” diu la notícia del DM )9.000 € a un veler... És fàcil “donar” els doblers públics.

Quan el pressupost municipal precisament no va sobrat, i per exemple l’ajuntament no ha volgut donar ni un euro per editar “el catàleg d’artesania a les presons feixistes” ens demanem com poden gastar tan de doblers a una campanya de dubtosa eficàcia.


Quants polítics hi veus?

Alternativa | 16 Agost, 2006 13:07 | facebook.com twitter.com

A veure si endevineu quants polítics hi ha a la foto. Al guanyador li regalarem una ferratina amb la “Ç” per tal que pugui lluir-la allà on més gràcia li faci, i pugui promocionar Pollença per tot on vagi.

Premi especial si sabeu dir-me qui son i de quin partit.

I el premi major encara si sabríeu dir-me la seva funció, que no càrrec, a l’ajuntament. No val dir fer-se fotos. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb