URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bòquer: 17 persones sense vergonya.

Alternativa | 17 Agost, 2006 09:44 | facebook.com twitter.com

Avui al Diario de Mallorca s’anuncia el final de les excavacions d’aques estiu d’ es Closos de Can Gaià, en Portocolom ( un poblat de navetes), excavacions a les que han participat 25 estudiants universitaris. Sabeu quina quantitat ha aportat l’Ajuntament de Felanitx a la campanya d’estiu?, 9.000 euros, exactament la mateix que l’ha costat a l’ajuntament de Pollença col·locar la Ç al veler…


Fixeu bé a la fotografia, 17 persones entre polítics i tècnics un assolellat i calorós 28 de maig, feien una “turnée” d’inauguracions ( aquest mateix dia es va inaugurar la reforma de la plaça el seglars, coneguda ara com dels baguls). La pàgina del Consell ( munarpage, os recoman la lectura d’aquesta notícia pàgina pur NODO) deia Munar visita el jaciment de Bóquer al Port de Pollença. A l’inauguració es van omplir la boca de paraules molt guapes i van anunciar una inversió de 70.000 euros per dur a terme les excavacions al jaciment de Bóquer, al Port de Pollença. Amb aquesta aportació econòmica es preveia continuar amb les obres d'excavació i «fer una campanya per a voluntaris durant el mes de juliol.

Va acabar juliol, estam a 17 d’agost i els voluntaris i becaris encara esperan una disculpa de les 17 persones que van fer teatre un 28 de maig.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb