URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La grenadora funcionant a tot drap

Alternativa | 21 Agost, 2006 17:46 | facebook.com twitter.com


Es prega al propietari del vehicle amb matrícula E 5949 BBL que passi a recollir-lo.
Fa més de 20 dies que al carrer creus hi ha estacionada la m'aquina grenadora....
 (Segueix)

Quina vergonya! l'aigua ve salada

Alternativa | 21 Agost, 2006 14:33 | facebook.com twitter.com

No és suficient amb connectar el pou de Son Vilar, l’aigua al Port segueix sent salada, ja hem assenyalat la responsabilitat del pacte UM-PP a aquest tema a altres articles ( la dessaladora no és la solució i aigua salada. Aprofitam la carta d’ en Joan Serra Cerdà publicada avui al DM on ressalta la responsabilitat de tothom per afegir  dades al tema.

 

Actualment ja pagam l’aigua més cara d’ Espanya (  al 2004, 1,31 € per m3). Al 2003;  es consumiren al municipi de Pollença 1,572.631 tones d’aigua, i les pèrdues de la xarxa eren de 28,05% a Pollença i 23,66% al Port, massa aigua perduda. Per desgràcia no s’ha fet pràcticament res canviar els hàbits de la gents, es  prefereix deixar créixer el problema per justificar la dessaladora. És com si a un obès en comptes de sanar la seva malaltia se li fa cada vegada la roba més gran com si no passés gens.

 

Quina vergonya! L´aigua ve salada!

Això és el que les flaires de carrer del Port de Pollença exclamen indignades. Sense comptar amb aquestes normatives estrambòtiques que ens obliguen a posar dutxes d´aigua dolça a les platges per a que la model de torn si refresqui les silicones cada mitja hora de Sol de tombona, el problema ètic-moral d´aquest enunciat està en que molts d´aquests "indignats" se farten de regar grams i omplir piscines...

 (Segueix)

ASSEMBLEA ALTERNATIVA

Alternativa | 21 Agost, 2006 10:39 | facebook.com twitter.com

El proper dijous 24 d'agost a les 20:30 assemblea-sopar d' ALTERNATIVA, EU -EV de Pollença a Can Manolo , a les 20:30. Oberta a tothom que vulgui venir, escoltar, opinar i sopar.

Les decisions dins Alternativa es prenen de manera participativa i assembleària, cercant el consens i d’acord amb el principi d’una persona/un vot. A Alternativa les persones que no són afiliats ni d’EU ni d’EV poden participar plenament en la presa de decisions i no són “convidats depedra”. PARTICIPA JA si no t’interessa la política, als qui manegen els teus doblers si els hi interessa, ja és hora de deixar de tudar els doblers públics entre amics, propagandes, inauguracions i similars.


Contacte als comentaris o a eurxella@yahoo.es 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb