URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Inauguratitis aguda.

Alternativa | 26 Agost, 2006 16:10 | facebook.com twitter.com

Avui el Diario de Mallorca deixa una vegada més en evidència la malaltia que ja havien denunciat en el cas del jaciment de Bòquer; “inauguratitis aguda” de Joan Cerdà i el Consell de Mallorca.

El 8 de juny Joan Cerdà i la troupe del Consell van col·locar la primera pedra de la Segona Fase de la circumval·lació del Port, s’havien de fer la fotografia electoral abans de deixar la batlia al PP, fins avui no han fet res, ja que ahir s'aprovaven les expropiacions. NO TENEN VERGONYA.

El que no sabem és d’on ha tret el periodista les dades d’intensitat de tràfic, o millor dit pensam que s’ha oblidat de que la primera fase ja s’ha fet parla de 16.000 vehicles diaris, això hauria de ser abans de fer la primera fase i en juliol –agost; i també parla de 6 morts i 140 ferits de 2000 fins a 2005 ( quan encara no s’hava fet la primera fase).

A continuació l'article del Diario de Mallorca i les raons per què deim NO a la segona fase

Alternativa Esquerra Unida – els Verds ha estat l’únic partit que s’ha oposat a aquesta segona fase, hi ha alternatives no tan costoses i més respectuoses amb el medi ambient.


.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb