URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Molts d'anys Jaume Font.

Alternativa | 28 Agost, 2006 21:05 | facebook.com twitter.com

Ja que avui és l’aniversari (45 anys) de nostre senyor conseller de medi ambient Jaume Font, li volem demanar un petit favor, no es tracta de fer votar als morts, assumpte al que té experiència,<!--[if !supportFootnotes]-->[1]<!--[endif]--> es tracta de que per una vegada no faci marketing i millori la situació de s’Albufereta.

S'Albufereta, situada entre els municipis d'Alcúdia i Pollença, és una
de les zones humides més importants de Mallorca. La importància natural que alberguen les seves més de 200 hectàrees motivà la seva progressiva protecció que culminà l'any 2001 amb la seva declaració com Reserva Natural.

Durant el Pacte de Progrés es va dotar l'espai amb un
personal mínim i planificació, però des de que governa el pacte de regrés PP-UM ha hagut una degradació progressiva del seu status com espai protegit.

Mancances: no té ni personal ni espai propi (en teoria es gestiona des del Parc Natural de S'Albufera .El seu darrer Pla Anual d'actuacions aprovat és el de l'any 2004 (el mateix any que es va reunir per darrera vegada la seva Junta Rectora) i no tenim constància que s'hagi signat ni un sol conveni amb cap de les finques adscrites a la reserva que només ocupa terrenys privats. Per cert una mostra de la preocupació que té el govern per aquesta zona van ser les tirades de guàtlares que es van fer al seu costat (el plom és mol bo pel meid ambient).

A totes aquestes mancances hi hem d'afegir la manca d'actuació
per solucionar tots els problemes que sofreix l’Albufereta les infraccions urbanístiques, abocaments d'enderrocs, abocaments d'aigües residuals, caça i pesca il·legal, impactes sobre el sistema dunar, sobreexplotació de pous, ...).

Ja sabem senyor Jaume Font que EU-EV no som sants de la seva devoció, però ja que és el seu aniversari, i que aquesta zona és propera al municipi de Pollença que governa el seu “apadrinat” podia fer alguna coseta ( sense que sigui un precedent) com protegir aquest espai natural.

Gràcies.

<!--[if !supportFootnotes]-->Informació de s'albufereta al GOB

<!--[endif]-->
<!--[if !supportFootnotes]-->[1]<!--[endif]--> A l'octubre de 1989, Jaume Font, quan era alcalde de Sa Pobla,
va ser condemnat per delicte electoral a vuit mesos de presó menor,
suspensió per a càrrec públic i del dret de sufragi i 180 euros
 de multa.Font va emprar diversos documents d'identitat de
persones mortes en la tramitació de vots per correu .
Font diu que va complir la inhabilitació com edil i que,
al guanyar àmpliament totes les eleccions,
el poble li va lliurar a més de totes les seves
 responsabilitats penals i polítiques.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb