URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

SITUACIÓ URBANÍSTICA LÍMIT (H.V. IV)

Alternativa | 31 Agost, 2006 15:38 | facebook.com twitter.com

Amb el incompliment de les lleis urbanístiques, de les que la nova LLEI DE COMERCIALITZACIÓ .D' ESTADES TURÍSTIQUES A HABITATGES és un exemple més s’està fomentant la construcció d’habitatges il·legals al sòl rústic de Pollença.

La casa d'apero d'ahir avui és un xalet en construcció, ahir mateix feien feina. Evidentment a l’ajuntament té obert un expedient d’infracció urbanística, un més. Aquesta construcció il·legal és una més de les que proliferen al “sòl rústic” de Pollença, no sabem qui és el propietari si l’hem triat es per què es una mostra d’on s’ha arribat a Pollença. És una casa a la carretera de Llenaira ( can xino) just en la cantonada del camí del Refugi d’animals, o sigui fan la infracció a la vista de tothom sense amagar res, a més com podeu observar a la foto satèl·lit del google la finca on fan la casa és mínima, una trinxa, ja no fa falta ni tenir un solar mitjà per fer un xalet.

Bé aquesta és la situació a la que s’ha arribat a Pollença, la gent és riu dels expedients de infracció urbanístic de l’Ajuntament, els promotors inclouen la multa al pressupost i l’Ajuntament no aplica les lleis i és limita a cobrar de la multa.

El ex-batle i regidor d’urbanisme( ja era a l’anterior legislatura) Joan Cerdà diu pot ser a la vegada regidor d’urbanisme i conseller d’ Identitat i Patrimoni per què urbanisme és simplement una qüestió tècnica?? I no s’ha avergonyit de dir a la premsa que la majoria dels habitatges vacacionals són il·legalizables urbanísticament i que hi ha 12 ordres de demolició, que segurament no s’executaran.

Tot això té un efecte devastador, sense dubtes la pitjor de les seves conseqüències és el síndrome “incivil” que s’estén per tot, la gent accepta la corrupció a canvi de fer-se un xalet o que els seus patrimonis immobiliaris pugin de valor. (Continuarà)

Si voleu veure les imatges més gran pitjeu a les mateixes. Casa d'aperos. Habitatge il·legal en construcció. Vista satèlit: en vermell límit finca i en verd caseta

El més econòmic, culpar als veïns

Alternativa | 31 Agost, 2006 09:48 | facebook.com twitter.com

Avui ens hem aixecat amb la notícia ( Balears i Ultima Hora) de que l’Ajuntament de Pollença  responsabilitza els veïns del Moll, de la terbolesa a les aigües de bany amb motiu de l'abocament d'aigües brutes amb detergent a la xarxa del clavegueram de pluvials dels carrers que acaben a la platja.

No sé quins anàlisi han fet  per afirmar això (el regidor Joan Comes diu que  a les analítiques hi surten detergents). El que és cert és que entre el port esportiu i la piscina de l'hotel Daina existeix un punt amb problemes d'abocament d'aigües brutes , que hem denunciat més d’una vegada. Els testimonis d’aquest abocaments ens han dit que no fan olor a detergent precisament i a l’aigua no hi ha espuma sinó que és ben negra i espessa

Clar ara que tenim la depuradora més moderna és complicat explicar que encara hi ha un munt de problemes d’abocaments per solucionar, però acusar als veïns que fan net davant ca seva  és simplement d’una prepotència  supina i  d’una torpesa immensa, ja que si la gent ha de fer net els carrers és per què l’Ajuntament no neteja la via pública amb la freqüència necessària

El primer que hauria de fer l’Ajuntament és millorar la neteja i en segon lloc revisar l’emissari per veure realment quin és el problema ( clar això és més costós que donar la culpa als veïns).

ARTICLES ANTERIORS RELACIONATS:

Es tracta de merda i la depuradora no és suficient.

Un humil tros de tela i la depuradora més moderna del mòn.

La realitat és tossuda.

També podeu trobar articles a
Animalista Convencido i el Castell Digital.
A continuació l'article del Balears

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb