URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Llegint el Diario de Mallorca

Alternativa | 02 Setembre, 2006 15:16 | facebook.com twitter.com

LLEGINT EL DIARIO DE MALLORCA.

- Ahir al Diario de Mallorca s’anunciava que les tarifes de residus podrien augmentar fins a un 58 % en 2010 degut a l'engegada dels dos nous forns de la incineradora. El preu del tractament de residus sòlids urbans en la illa passaria dels 90,96 euros per tona actuals a 143,60 euros en 2010. Aquesta és la intel·ligent política de “progrés”del pacte PP-UM; renuncien a l’ecotasa, tuden dobles, els amics fan negocis i ens pugen els impostos (ja veurem el preu de l’aigua de la dessaladora).

- Avui al mateix Diari; Balears és la comunitat autònoma on més va pujar el preu del metre quadrat dels habitatges de protecció oficial en el segon trimestre, amb un repunt del 19,1 per cent en relació al mateix període de l'any anterior, fins a 1.061,1 euros, molt per sobre de l'increment del 8,7 per cent de mitjana nacional. Aquesta és la realitat de la política d’habitatge UM-PP, mentre regalen solars a l’església o a un club d’hípica ( a Pollença), mal venen altres a amics (Can Domenge) o fan campanyes de propaganda amb un parell de lloguers per joves la realitat és que la política de vivenda social va de mal en pitjor

- Per acabar avui mateix una interessant carta de Juan Aguilar al Diario de Mallorca, que resumeix l’actitut d’aquest Ajuntament, propaganda, promeses incompleixes, falta de coordinació... Aquest tema l'havien denunciat a l'article esport al port:

 Los nuevos vestuarios del Port de Pollença

Durante un año, más o menos el Port Pollença F.C. ha esperado la construcción y acabado del nuevo vestuario prometido en su día cuando se acabó de poner césped artificial.
Se dijo que estaría al finalizar la temporada pasada, no estuvo, luego, que sin falta, dada la necesidad de tenerlos, ya que cuando coinciden varios partidos no hay sitio para cambiarse y dos equipos tienen que hacerlo en un mismo vestuario, estaría a principios de septiembre, pero la triste realidad, ya que he revisado personalmente el estado de las obras, es que ni estará listo por Navidad.
¿Quién es el culpable? Pues los que se comprometieron se pasan la pelota unos a otros: Mondo (empresa constructora del campo) no responde al teléfono, el alcalde llama a Crespí (encargado de las obras del campo) que le promete que estarán. El alcalde dice al presidente del club que le han prometido que estarán a principios de septiembre, pero la realidad es que el Port Pollença F.C. empieza la liga el 9 de septiembre y los vestuarios no estarán acabados, "ni prop fer-hí".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb