URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un poble i una bandera sense memòria.

Alternativa | 03 Setembre, 2006 14:42 | facebook.com twitter.com

Finalment, després de marejar la perdiu, com només UM sap fer, el Consell de Mallorca no donarà la medalla d’or a l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica. Per si algú tenia algun dubte s’ha comprovat que no trobar el telèfon de l’Associació era simplement una excusa inacceptable el que no té UM és la voluntat política per reconèixer i premiar la tasca d’aquesta associació.”

Des d’aquest bloc volem fer nostre particular reconeixement i homenatge a aquesta Associació, amb la que ja ens haviem comunicat ( no és tan complicat) per demananar la seva participació  als actes d’ abril de República 2007.

Màximo el va resumir molt bé a la seva vinyeta del País:Més informació:

Bloc de Joana María, Diario de Mallorca, la pàgina de la princesa MAM


Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca
C/ Sant Miquel, 26, 1B
Palma 07012
associacio.mallorca@memoriadelesilles.org


A continuació comunicat de l'Associació (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb