URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Passa't al Software Lliure

Alternativa | 04 Setembre, 2006 13:10 | facebook.com twitter.com

Ens hem adonat de que molts articles i notícies no es veuen be si son obertes amb l'explorador de Microsoft: Microsoft Internet Explorer. No sabem el perquè, potser perquè les penjam amb el Mozilla? de totes maneres d'es d'aquí ús recomanam l'ús de l'explorador d'internet MOZILLA FIREFOX i de les eïnes ofimàtiques Oppen Office i Linux, i deixar d'utilitzar Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook, Microsoft Office, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point.  No tansols per romprer el monopoli de Microsoft, sinó per la nostra propia seguretat i per lliurar-nos de molts virus i problemes. Passa't al software lliure!

DESCARREGA'T EL MOZILLA FIREFOX AQUÍ:


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb