URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CAMINS i PATRIMONI.

Alternativa | 05 Setembre, 2006 21:27 | facebook.com twitter.com

A continuació trobareu un comunicat que ens ha enviat Joan Ramón Bosch ( una vegada més gràcies) en nom de la plataforma pro-camins públics i oberts a Pollença. Segueix la lluita per recuperar el que és de tothom.

A pesar del decret del ex-batle i actual conseller de Identitat i Patrimonis Joan Cerdà (UM) del 25 de Maig del 2006 el camí vell de Lluc segueix tancat, cosa que no ens entranya gens, les “ amistats” en el seu cas són més importants que el Patrimoni.

La plataforma també denúncia la proposta restrictiva de Ternelles, el tancament del camí del Coll de Síller, l’abandonament del camí vell del Far de Formentor i la manca de camí públic i obert a “La Fortelesa d’Albercuix”, que és Bé d’interès Cultural i s’hauria de permetre la seva visita quatre dies al mes.

També ens han enviat set pàgines de documentació arxivística que demostran el caràcter públic d'aquest camins.

Aquesta és una fotografia des del mirador de "la Fortalesa", fotografia de la pàgina http://www.carfree.com/ una pàgina per altra part molt interessant, el seu objectiu és aconseguir ciutats sense cotxes.-


 (Segueix)

CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

Alternativa | 05 Setembre, 2006 15:15 | facebook.com twitter.com

Donem la benvinguda  a la nova Associació de residents, visitants i amics del Moll.  Aquesta nova entitat està formada per fundadors de Unió Mollera Pollençina descontents amb la degradació del Moll (Port de Pollença) i amb la feina de l’actual Associació de Veïns del Moll. ( Podeu llegir la informació a la revista Sa Plaça).

Des d’ Alternativa ( Eu-Ev) hem criticat en nombroses ocasions aquesta degradació i les mancances del Port, i pensàvem que la Associació de Veïns del Moll es dedicava a gestionar les platges, organitzar  les festes i poc més... Des del nostre punt de vista una Associació també ha de ser reivindicativa i lluitar i reclamar per la millora del seu espai públic. Esperem que aquesta nova Associació aconsegueixi una millora real del Port de Pollença.

Una mostra de la degradació del Port seria l’article d’aquest diumenge del dominical del “Última hora” amb el títol “Un paseo por la elegancia “ es parlava del Port de Pollença i Cala d’or. La fotografia que havia davall del titular resumeix fins on ha arribat aquesta degradació del Port.

                                                 "Elegancia del Port de Pollença?"


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb