URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els Set Magnífics i el pipican

Alternativa | 06 Setembre, 2006 15:15 | facebook.com twitter.com

El Set Samurais és una pel·lícula clàssica d’ Akira Kurosawa de 1954 (ara es fa un remake de la mateixa), a la pel·lícula els habitants de un poble, per a no haver de donar les seves collites a una banda de lladres decideixen contractar a set samurais per a la seva defensa. Sis anys més tard John Sturges va fer la versió wester Els Set Magnífics (1960), vint anys més tard es va fer una versió de ciencia ficció “Els set magnífics de l’espai”(Battle beyond the stars) (1980) i ara al 2006 s'ha fet la versió pollensina "Els set Magnífics i el pipican".

A Pollença tenim nostres 7 Magnífics particulars, polítics d’UM-PP disposats a inaugurar tot el que se'ls posi per davant, fa mesos van inaugurar un cotxe de policia, després un veler, més tard inauguraren unes excavacions que no han començat tres mesos després ( igual això explica el reforç de 10 magnífics més que van rebre, inclosa la “súper magnífica” princesa MAM) i ara a la seva missió més arriscada els set magnífics inauguren “un pipicán”. Si per inaugurar una construcció es posa una primera pedra... Què han tengut que fer els Set Magnífics per inaugurar un pipicàn? Millor no pensar-ho.

La diferència entre la realitat i la ficció, és que a les pel·lícules els magnífics defensaven el poble dels lladres, a la realitat els “magnífics” tuden els doblers del poble en fer aquests teatres. Si ara ja tenen aquesta inauguratitis aguda, el que ens espera fins juny pot ser insofrible...

Fotografia del Diario de Mallorca, els polítics són els set de la dreta, les dues dones de l'esquerra són "el poble" que paga i fa feina, en aquest cas al refugi d'animals, de manera altruista ( quin contrast).

"Las autoridades, junto al recinto cerrado por una valla "( per si un cas)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb