URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els amics dels uns i els amics dels altres.

Alternativa | 09 Setembre, 2006 16:29 | facebook.com twitter.com

Avui surt una notícia al Diario de Mallorca un tant estranya. No ens posicionarem sobre si l'obra ha de continuar o no. No és aquest el tema a tractar. El tema de fons son les decisions d'uns i els altres.
És estrany que tansols 3 mesos després, i per un canvi de batle, les decisions d'un siguin derogades i l'altre ordeni que es faci tot el contrari. Perquè els informes son diferents depenent de qui governi? No son prou independents els tècnics per prendre les desicions correctes sense subordinar-se als seus caps? tan condicionats estan? Te alguna cosa a veure que sigui l'empresa CRC(Construccions Rafel C...Consultora Reguladora Construcciones)? Serà aquest un altre cas d'amiguisme?
Son un cúmul de preguntes que se'm venen al cap i que desgraciadament totes tenen una resposta que no ens agrada sentir.
No és qüestió de fer obres o no fer-les. És qüestió de fer el millor basant-se amb uns informes d'uns tècnics independents, que vulguin lo millor pel poble i els ciutadans, i respectant la legalitat.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb