URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Font de Muntanya

Alternativa | 14 Setembre, 2006 14:23 | facebook.com twitter.com

La plataforma pro camins públics i oberts a Pollença ens ha enviat aquest comunicat de premsa per sortir al pas dels rumors de la seva participació als  actes vandàlics que s'han fet a La Font de Muntanya (Escorca)que enllaça amb la carretera vella de Lluc. És totalment surrealista acusar de atacar un espai públic precisament als que més fan per defensar-ho, pero ja sabem que és una tàctica molt freqüent a la dreta posar el cartell de destructors, fanàtics o vàndals a l’esquerra i als moviments associatius.

Una vegada més nostre suport a la plataforma pro camins públics i oberts que ja no només ha de fer una feinada per defensar els camins sinó que a més s’han de defensar d’aquestes injúries.

La plataforma aprofita el comunicat  per tornar denunciar el tancament del camí vell de Lluc al municipi de Pollença, on malgrat un decret de batlia del 25 de Maig un propietari no acata un ordre de batlia ( i això que és amic del qui va donar aquesta ordre o serà per això que no fa ni cas?)  i manté el pas per la carretera vella de Lluc tancat amb pany.

Aprofitam per publicar unes fotografies de la marxa reivindicativa del 7 de maig pel camí vell de Lluc.

La primera fotografia és de la Font, que la propietaria havia tancat i es va negar a obrir.

La segona és una fotografia de la lectura del manifest.

La tercera un cartell del Consell de Mallorca, on havien d'afegir al "camina per Mallorca", si pots.


 


 (Segueix)

Educació: millor beneits i amb la boca tancada

Alternativa | 14 Setembre, 2006 08:29 | facebook.com twitter.com

Avui ens despertam amb la notícia de que Balears és la comunitat autònoma amb menor gasto en educació. Que vol dir això? o vagi-se’n a una privada, o millor beneit i amb la boca tancada. O, ben mirat, podrien ser les dues coses.

Lo de l’educació és un tema trist. Pareix a ser que no interessa que la gent estudiï, i més amb bones condicions. Com ja varem dir: l’educació emancipa a les persones i els fa més independents del poder i crítics a la vida. Per això cal una educació gratuïta i de qualitat.

A continuació la notícia del Diario de Mallorca:
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb