URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Agrupem el vot de l'esquerra...

Alternativa | 18 Setembre, 2006 17:15 | facebook.com twitter.com

Penjam nostra publicació Urxella número 2 pdf, gener del 2004, el varen repartir al fogueró de S. Antoni. Después del primer número en color va ser una petita decepció fer aquest en blan i negre, però ja se sap que als partits petits no tenim les facilitats de finances que al grans partits.

 

La portada pensam que és de rabiosa actualitat. Una fotografia de Nanda Ramón (PSM) candidata de Progressistes per les Illes al congrés. Vàrem ser la primera publicació en treure a Nanda, encara nio sabíem el nom de la candidatura.

El text diu.

“Agrupem el vot de l’esquerra. La coalició PSM EU ELS VERDS I ERC, poden colocar un diputat per balears a Madrid.

Nanda Ramón del PSM encapçalarà la candidatura de la coalició nacionalista d’esquerres i ecologistes, el segon de la llista serà Manolo Càmara, ex-senador del pacte de progrés a l’anterior legislatura.

Nanda Ramón és llicenciada en filologia catalana i ex directora cultural del Consell Insular de Mallorca.

Pollencins d’esquerres el 14 de març a votar”

 

Ara hauríem de demanar que ha passat des d’aquell moment per no continuar units.

 

Altres articles:
- Desestimat senyor rei d’espanya de Pere Josep García. Un article antimonàrquic.

- Parada alternativa. Resum del que havia estat la parada de la fira.

- Calen respostes. Democràcia Participativa Ja. Calaix de peticiions.

- In Memoria de Miquel Martí i Pol i de Manuel Vázquez Montalbán.

- Petites històries: Miquel Pérez Salas, lluitador incansable contra el règim franquista.

- Presentació d’Iniciativa Ciutadana per Pollença.

- Pel·lícules Fictícies pel cine imaginari de Pollença: Benvinguts Mister Matas...


Contra la degradació del Port 2

Alternativa | 18 Setembre, 2006 11:16 | facebook.com twitter.com

El dijous 14 es va publicar una interessant carta de Gabriel Cànaves al diari Última Hora amb el títol "Visió diferent del reportatge sobre el Passeig del Port de Pollença", es referia al reportatge que ja haviem comentat a aquest bloc contra la degradació del Port de Pollença.

La carta és a la mateixa línia de nostre article, comenta la decadència lamentable i indiscutible del Port de Pollença, es centra a la multiplicació d’activitats que ocupen la via pública ( música, paradetes, castells d’arena...) i el canvi de fisonomia del Port; on era Can Pescador ara hi ha un restaurant americà...

Des de nostre darrer article hem contactat amb la nova Associació de residents, visitants i amics del Moll que ens ha informat dels seus propòsits. Aquesta associació va  insistir que no volien conflictes amb l’Associació de Veïns del Port, però que pensaven que feia falta una nova Associació per l’evident degradació del Port, a més aporten la novetat d’estar oberta a visitants i gent no resident al Port.

Els preocupa la qualitat de les aigües, de bany i per beure, la neteja, l’ocupació de la via pública... Pensen que amb una associació les seves solicituts tendren més força i també podran pagar a un advocat per solucionar els problemes legalas

La quota per apuntar-se  és de 20€ anuals,  i tenen previst fer una assemblea anual ordinària al mes d’agost, per facilitar l’assistència dels estiuejants, per apuntar-se podeu anar a la immobiliària  MARFRAN, carrer Formentor (Port de Pollença).

carta gabriel buades.pdf

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb