URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

I la coalició no va ser possible.

Alternativa | 19 Setembre, 2006 15:41 | facebook.com twitter.com

Fa dues setmanes varen mantenir una reunió amb Esquerra Republicana de Catalunya de Pollença, era un primer contacte per valorar la possibilitat de fer un programa i una llista conjunta. Parlàrem de tot ; de la decisió del PSM de Pollença d’anar en solitari, de la reunió que ja havien mantingut ells amb el PSM, de qui podria ser el possible candidat del PSIB a Pollença, del possible mapa electoral que es podia dibuixar després de les eleccions, del suport que tenen des de Catalunya per fer una bona campanya...

Respecte al tema de la possible coalició  tot va quedar supeditat a la decisió que prengués ERC a nivell autonòmic, si es sumava al bloc negociaríem la possible coalició. Si ERC no s’unia al bloc ,com sembla que passarà ( veure bloc d'en Grosske), l’assemblea d’ ERC de Pollença havia decidit que per coherència preferien anar en solitari.

 Just quan eren a la reunió amb ERC ens van telefonar del PSM de Pollença per mantenir una reunió, de la que parlarem a altre article.

Bé per nostra part no ens condicionava que es pogués fer a nivell autonòmic, i pensem que el millor era la unió de forces i la realització d’un programa  i una llista conjunts. Sembla que ja no serà possible, a no ser que hi hagi canvis de darrera hora de les assemblees d’ERC i que a les eleccions municipals hi haurà una llista del PSM, una altra d’ ERC i la nostra ALTERNATIVA. EU-EV.

Només volem dir que hem fet el possible per la unitat; participant amb entusiasme a Progressistes i a els actes conjunts d’abril de República, donant suport a la coalició amb els Verds, i després parlant amb PSM i ERC.  Volem deixar clar que nivell local només es pot responsabilitzar al PSM i ERC que no hagi hagut una coalició. Evidentment cada assemblea és molt lliure de prendre la decisió que vulgui però nosaltres també som molt lliures  d’opinar que la falta d’unitat és un gran error.

 Bé a partir d’aquest moment ja només resta fer més feina, ara ja ha podem fer les comissions per perfilar nostre programa electoral, i intentant demostrar que fa falta una ALTERNATIVA a l’Ajuntament.

 Imatge de http://www.revoltaglobal.net/WEB/artrg_1108_unitaries.htm 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb