URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El seny de Jaume Font.

Alternativa | 20 Setembre, 2006 18:08 | facebook.com twitter.com

La gent del PP ha fet molt d’acudits amb el “talante” de Zapatero però aquest talante té un mal imitador a la persona de Jaume Font conseller de Medi Ambient que ara demana seny i  insta Madrid a cercar «consens» abans d'obrir els passos al litoral.

Què entén Jaume Font per seny? Fer com a la Serra de Tramuntana i permetre que els propietaris tanquen camins públics o bé que es facin piscines i s’organitzen contramanifestacions.

No es tracta de “talante”, seny o consens, el govern central el que ha de fer es complir la llei a la zona de domini públic marítim terrestre que és competència seva

 Una de les zones on es comenta que es vol fer complir la famosa llei de Costes, es a Pollença,  suposam ( encara no se ha informat de res concret) que es refereixen a l’escandalosa situació de Formentor. Ja és hora d'acabar amb  alguna de les nombroses irregularitats d'aquest  municipi.

 notícia al Balears, la podeu trobar a la continuació.

el seny  del Jueves: 

 (Segueix)

Disculpes a l'AMP

Alternativa | 20 Setembre, 2006 13:22 | facebook.com twitter.com

Després de parlar amb els directius de l’Associació de Músics de Pollença, i fer-me arribar el seu descontent per un article publicat a aquest mateix bloc: “La voluntat popular a la pràctica”. Voldria demanar disculpes a dita associació. No ha estat la meva intenció ofendre’ls de tal manera. Després de molt parlar i escoltar-nos varem arribar a la conclusió de que l’exemple emprat, per tal de denunciar el mal funcionament de la participació de la gent en els concerts i les activitats de l’ajuntament, no era el millor, citar-los en aquest cas no era lo adient. Hem van explicar que la participació no fou un fracàs i que les acreditacions eren per als músics i l’organització. Vaig fer malament, primer en fer cas de comentaris de la gent, encara que fossin de membres de l’associació, i segon per citar-los. Podríem posar d’exemple els concerts fets per als joves i organitzats per l’ajuntament que ven tenir poca afluència de públic. La nota positiva d’aquest encontre va ser que la gent parlant s’entén.

 (Segueix)

Recordar o plorar La Gola

Alternativa | 20 Setembre, 2006 07:50 | facebook.com twitter.com

Avui una notícia per recordar i  plorar al Diario de Mallorca, el títol de l’article és La Gola, la historia de un futuro parque ambiental però en realitat es parla més del passat i del present de la Gola que del futur.Melchor Bosch pescador ens recorda com a la Gola es pescaven una gran varietat de peixos, ara a les aigües brutes de la Gola només sobreviuen les “lisas”, també recorda que molts d’ocells migratoris passaven a la Gola l’època freda. Com sabeu una de les grans promeses del pacte PP-Unió Mollera Pollencina i després entre aquests i UM, era la realització del parc ambiental de la Gola. “Nostres autoritats” s´han fet un munt de fotografies cada vegada que han donat un petit pas en aquest sentit, encara no s’ha expropiat ni la meitat del futur parc, i això si  han fet un consorci per cobrar i col·locar.Quan una fotografia d’un carro de la compra abandonat enmig de la Gola va guanyar el primer premi de fotografia Urxella, varen dir que no era competència seva netejar la zona, mesos després de continuats denúncies d’ ALTERNATIVA a la premsa a la fí van fer net una part, però tota la part de darrera es troba a un estat lamentable. 

El projecte del parc ambiental era més pensant en fer un lloc “guapo” pels turistes, una important del pressupost s’anava per comprar fusta. A les al·legacions pensam que el projecte ha millorat, la Conselleria de Medi Ambient del Govern va acceptar dues de nostres al·legacions (la eliminació de totes les zones que s'han omplit amb escombreries i la utilització de fusta certificada). Però ja veurem finalment si la Gola serà un Parc Ambiental, un Parc Temàtica o un Par abandonat ( tenim l’experiència de l’Albufereta.

A continuació article del Diario de Mallorca.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb