URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Incoherència del PSM ( I la coalició no va ser possible 2)

Alternativa | 21 Setembre, 2006 17:13 | facebook.com twitter.com

Com ja havíem dit just quan eren a la reunió amb ERC ens van telefonar del PSM de Pollença per mantenir una reunió.

Com ja sabeu l’agrupació local de Pollença del PSM ja havia anunciat a la premsa que es presentaria en solitari i per tant a aquesta reunió ja no es tractava de parlar de possibles coalicions.

Els representants del PSM de Pollença ( el president Toni Marquet i el candidat Gabriel Cerdà) ens van oferir anar dins les llistes del PSM com independents o conservant les nostre sigles (oferta que també havien fet a la gent d’ERC) , també varen parlar d’evitar conflictes o enfrontament entre nosaltres i inclòs es va parlar de poder fer actes conjunts ja que els donaven suport a la candidatura autonòmica del Bloc.

 Nosaltres per nostra part els varen dir que ens semblava una incoherència donar suport al bloc a nivell autonòmic i anar en solitari a nivell municipal. Ja que havien decidit donar suport al bloc a nivell autonòmic per coherència pensam que al manco haurien d’haver parlat amb nosaltres per veure si es podia fer un programa i llista conjunta del Bloc a nivell municipal . Sobre tot per què entre els nostres partit sempre ha hagut un bon enteniment, i hem fet feina conjunta sense cap problema, si no tot el contrari( candidatura progressistes, abril de república).

Imatge treta de http://www.columnasur.org/21karina/2006kc/060208INCOHERENCIA.htm  (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb