URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Quatre idees per controlar i reduir la corrupció urbanística al'abast de qualsevol partit..

Alternativa | 24 Setembre, 2006 22:20 | facebook.com twitter.com

Quatre idees per controlar i reduir la corrupció urbanística al'abast de qualsevol partit..

 
1 - Millorar els mecanismes d’informació i participació ciutadana. És increïble que no es faciliti als ciutadans la informació i la participació a l’urbanisme que canviara totalment l' entorn on viuen.

2 - Hauria d’haver un òrgan nacional d'inspecció i control sobre les competències  en matèria d'Urbanisme als Ajuntaments: control exhaustiu dels PGOU, investigació sobre titulars i familiars dels funcionaris i regidors....

3 - Creació d'una fiscalia especialitzada en corrupció urbanística dintre de la fiscalia anticorrupció a nivell estatal.  Control fiscal sobre el  cobrament de diner negre, transparència societària.

4 - Solucionar el sistema de finançament dels partits polítics ( tranparència total) i dels ajuntaments  (cessió de mitjans econòmics).

Solidaritat: un altra cop AFAMA.

Alternativa | 24 Setembre, 2006 15:14 | facebook.com twitter.com

Novament la solidaritat ha vengut a Pollença. Novament, any rere any, el convent estava ple, tot i el temps, per commemorar el dia mundial de l’ALZEHIMER, organitzat per AFAMA. Un dinar bo, -arròs brut, meló, ensaïmada i cafè-, per una bona causa.

Veiem com cada pic la gent està més conscienciada de la Solidaritat, cada pic participen més, i no tan sols a menjar sinó que hem vist la quantitat de col·laboradors disposats a donar una ma pel que fes falta. La participació dels establiments i persones que han donat coses per a la rifa, i lo volcada que estava la gent comprant els tiquets.

En definitiva, una festa solidaria, on la gent ha participat desinteressadament per tal d’ajudar a qui ho necessita.

Enhorabona a AFAMA per la feina feta. Endavant, seguiu així.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb