URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El nou Borbó i la República que vendrà.

Alternativa | 27 Setembre, 2006 23:23 | facebook.com twitter.com

Ara que estem tots embarassadíssims, que amb il·lusió esperem el nou nadó que ens durà una nova constitució baix el braç(encara que sigui d’aquí molts anys, això no corre pressa mentre sigui abans de ser coronada Elionor). Ens proposam fer na mica d’història ficció, cosa que no s’hauria de fer mai, i imaginar...       

Imagina, 2046, Espanya, el rei Don Felip de Borbó ha mort, les carrosses passen lentament amb el seu cos per tots els carrers de Catalunya, com ell havia demanat per tal de que el poble català s’acosti una mica més a la casa reial. Últimament els monàrquics no abunden per aquelles contrades. Al pas de la comitiva hi van, com no, tota l’extensíssima família reial, polítics de turno, personalitats... Però d’entre ells destaca la nova reina Leonor, o com diuen al principat Elionor.

 


 

Continua dins l'article.

 (Segueix)

Associació de veïns de Gotmar

Alternativa | 27 Setembre, 2006 16:43 | facebook.com twitter.com

El dilluns es va realitzar una reunió crear una nova Associació de veïns de Gotmar (Port de Pollença). La gent cansada de no obtenir resposta a les seves demandes i preocupacions (l’àrea de participació ciutadana de Pollença és un vertader desastre), han optat per associar-se per fer més de força.

Un problema afegit a Gotmar és que hi ha molt de segones residències i residents estrangers el que ha dificultat fins ara  una major preocupació per part de l'Ajuntament

Gotmar una urbanització recepcionada per l’ajuntament ja fa anys que es troba en un estat lamentable; un putxet totalment destrossat, els carrers   mal asfaltats i sense clavegueres, l’accés al passeig marítim per un carrer sense voreres (carrer del Bot), la segona fase de circumval·lació que destruirà una gran zona verd, la zona huimida de l’Ullal que amb aquest govern té els dies contats... A la fi feia falta aquesta associació que esperem que realment sigui un instrument útil per millorar aquesta part del municipi.

Si voleu més informació: tlf 629326181.


Recurs contra la regulació de Ternelles

Alternativa | 27 Setembre, 2006 07:45 | facebook.com twitter.com

Avui al diari Balears: La Plataforma Pro Camins  Públic i Oberts de Pollença ha interposat un recurs d’alçada contra l’acord de regulació de l’ús del camí de Ternelles. Aquesta regulació ( vint persones per dia sempre amb sol·licitud prèvia) és totalment restrictiva i exagerada. Comparativament al Parc Nacional de Cabrera i el Parc Natural de Mondragó, els únics amb restriccions són molt més permissives. Ja hem recordat a altres articles com les restriccions d’ús del camí de Ternelles(superiors a les que recomenava el GOB) tenen més relació amb el poder dels propietaris ( família March) que amb  el impacte previst dels visitants.Altres articles al bloc.Ternelles camí reialEls voltors, el Consell i els MarchEls voltors, el Consell  i els March bis
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb