URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A la ràdio municipal

Alternativa | 01 Octubre, 2006 18:44 | facebook.com twitter.com

Dilluns a les 13:00 a la ràdio municipal Miquel Angel Llauger ( coordinador i cap de la llista d' Alternativa al Parlament) i Pepe García (coordinador cap de la llista d' Alternativa a Pollença) parlaram de nostra proposta a l'Ajuntament relativa a la posada en marxa del Pla d'Accessibilitat  i Supressió de Barreres Arquitectòniques Municipal.

Dimarts a les 10 del matí a Radio Pollença intervendran (si no hi ha canvis) en nom de la plataforma pro camins públics Joan Crespi Salas i Joan Ramon Bosch, parlarama de tota la problemàtica en torn als camins públics de Pollença.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb