URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ètica periodística

Alternativa | 05 Octubre, 2006 10:03 | facebook.com twitter.com

Ens ha cridat l'atenció un titular avui al Diario de Mallorca, "un recurso de la plataforma retrasa la apertura del camino de Ternelles",L'article es referix al recurs de la plataforma pro camins públics i oberts contra l’acord de regulació de l’ús del camí de Ternelles de l'ajuntament de Pollença, aceptada al Consell, Aquesta regulació ( vint persones per dia sempre amb sol·licitud prèvia) és totalment restrictiva i exagerada. El titular no es que sigui mentida però la veritat dona la impresió de que és culpa de la plataforma que el camí sigui tancat. Per això,  recordant aquella part de la primera etapa del programa "Caiga Quien Caiga"  (quan era més crític i el presentava el Gran Wyoming) que es  deia  "ética periodística" volem  sugerir al Diario de Mallorca un altre titular: " La família March manté un camí públic tancat".

 Per altra part podeu llegir també avui al Balears  que veïns de la plaça denuncien el renou de dos bars durant el cap de setmana, dins la notícia podem trobar una nova denúncia de les parts i quarts que fa el batle Tomeu Cifre (PP). Dos dels veïns dels pubs, M. Pujadas i G. Aguiló, consideren que «l'Ajuntament no ha resolt el problema per una qüestió de favoritisme, perquè la persona que regenta el cafè Columbus és un familiar del batle». I també d'un altre tema habitual  a aquest poble, el descontrol urbanístic. A més, segons els denunciants, el cafè Columbus no té llicència d'obertura, ni tampoc projecte ni llicència per a les obres de reforma que s'hi realitzaren.

No hem llegit aquest llibre però sembla interessant: Un acostament crític al periodisme espanyol, descrivint fortaleses i debilitats de la premsa nacional.

A continuació els articles

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb