URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Font de Muntanya 2.

Alternativa | 06 Octubre, 2006 11:36 | facebook.com twitter.com

Joan Cerdà Bosch de la plataforma procamins públics i oberts ens ha fet arribar aquesta tancada a la Senyora Magdalena Sampol.

A la mateixa  es reitera ( veure article Font de Muntanya) que la plataforma no ha tingut res que veure amb els actes vandàlics ocorreguts a la Font de Muntanya, com ha insinuat la Senyora Magdalena i que la plataforma és contraria a qualsevol actitud contraria als drets de tots els ciutadans, com els actes vandàlics però també com el tancament de camins públics.

Podeu apreciar a la fotografia el civisme d’aquesta Senyora Magdalena que va col·locar dues pedres de enormes dimensions i una reixa fermada damunt la carretera vella de Lluc.

Nosaltres resumiríem el tema: “Pensa el lladre que tothom té la mateixa condició”

 

 
Aclaracions a la senyora Magdalena Sampol, furtadora de la carretera
vella de Pollença a Lluc.

Com a usufructuaria de la finca de muntanya, entenc el seu mal estar pels actes vandàlics ocorreguts a la Font de Muntanya i com qualsevol ciutadà m’hi adhereix

Així mateix vull recordar que la carretera vella de Lluc és una carretera pública, la mateixa carretera que vostè (i alguns diuen que els pagès que es fa càrrec de la seva finca) va voler tancar i que el mateix Conseller de Medi Ambient i natura, el senyor Miquel Àngel Borràs, va declarar públicament que era una  carretera tan  publica com pugui ser l’autopista que transita de Sa Pobla a Ciutat de Mallorca i que el conveni de col·laboració de la ruta de pedra en sec, no afecta per res la titularitat pública de la  carretera vella de Pollença a Lluc, la mateixa que és troba tancada a diferents punts dels municipis de Pollença i Escorca i de la que tenim documentació que acredita la seva titularitat pública.
 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb