URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A Pollença només hi haurà una coalició d’esquerres i ecologistes:

Alternativa | 07 Octubre, 2006 19:18 | facebook.com twitter.com

El 82% de l’assemblea d’ ERC ha votat que no a la seva  integració en el Bloc. Pensam que és una mala notícia esperada .

A Pollença aquest decisió suposa que no haurà coalició entre Alternativa EU-EV i ERC ja que a la reunió que varen mantenir  amb Esquerra Republicana de Catalunya de Pollença, aquesta va supeditar la negociació de la possible coalició a la decisió que prengués ERC a nivell autonòmic.

Ara com mínim hi haurà tres llistes a l’esquerra del PSOE; Alternativa EU-EV, PSM i ERC, si  no apareix també una llista d’ Entesa.

Nosaltres reiterem que el millor era la unió de forces i la realització d’un programa  i una llista conjunts. Pensam que era el moment de aparcar les mínimes diferències ideològiques que hi ha entre nosaltres, més mínimes encara a nivell local. També era el moment d’aparcar els càlculs electorals; uns pensen que els altres són en crisi, altres que aquells són quatre moixos, alguns que millor tot sols que mal acompanyats...

No comprenem com a nivell local no s’ha valorat per part del PSM I ERC  que la dreta s' ha sabut unir i  les seves coalicions han funcionat (PP-UMP / UM-UNPI ). I que si tenim en compte l’actual situació del PSOE a Pollença, sense candidat i amb una legislatura molt poc activa, era un bon moment  per presentar una candidatura forta i d’unitat alternativa a les forces de dreta.

Una cosa que tenim clar a nivell autonòmica és que la única coalició d'esquerres i nacionalista que és presentarà a les eleccions serà la del  Bloc. Els possibles coaligats d' ERC;  Entesa i Unió Mallorquina  no són partits d'esquerra ( el segon no és més que una associació d'amics per repartir-se cadires i duros) per tant LA GENT D'ESQUERRES,

ECOLOGISTA, NACIONALSITA I QUE APOSTIN PER LA UNITAT JA TENEN CLAR A QUI HAN DE VOTAR A LES AUTONÒMIQUES.

A les eleccions municipals els votants valoraran la feina que ha fet cada partit, els programes electorals i les llistes. A nosaltres no ens resta més que continuar fent feina i presentar un bon programa i una bona llista. Volem més de dos regidors a l’esquerra del PSOE.

A Pollença només hi haurà una coalició d’esquerres i ecologistes:

ALTERNATIVA ESQUERRA UNIDA – ELS VERDS.

El diputat que no va poder ser.

Alternativa | 07 Octubre, 2006 11:40 | facebook.com twitter.com

 Seguim penjant els números publicats de nootra publicació Urxella.  Després del número 2, varen publicar un full (març 2004) demanant el vot dels pollencins i pollencines per PROGRESSISTES PER LES ILLES BALEARS.

A la part de darrera a l'article "NO ES LO MISMO" ( era el títol de la canço de moda  de Alejandro Sanz) argumentavan que tots els polítics no són iguals i comparaven al pacte PP_UM amb nostres porpostes.

 

Per la seva actualitat transcribim una part d'aquell fulletó a l'enllaç el podeu trobar sencer 

Com sabreu, a les nostres Illes anam junts en la coalició PROGRESSISTES PER LES ILLES BALEARS, el PSM-Entesa Nacionalista, Esquerra Unida, Els Verds i Esquerra Republicana de Catalunya. Es tracta, davant l´onada regressiva, conservadora i neofeixista del PP,  d´afirmar el màxim d´aliances possibles  de ciutadans de les Illes Balears identificats amb els valor de l´esquerra, el nacionalisme i l’ecologisme perquè no es perdi cap vot.

 Un altre records d'aquel temps una fotografia de nostra participació a la concentració anti-autovia de Sineu.


 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb