URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per un urbanisme responsable no els votis.

Alternativa | 08 Octubre, 2006 15:09 | facebook.com twitter.com

Finalment la llei per regularitzar els habitatges vacacionals ha funcionat; 2.200 sol·licituds, la meitat de Pollença de les quals un gran percentatge té  irregularitats urbanístiques (sinó s’haguessin regularitzat amb la llei anterior).

 Aquesta regularització significa emparar i fomentar   la construcció d’habitatges que s’adquireixen com inversió  i vivendes de segona residència mentre una part important de la població segueix sense poder accedir a un primer habitatge. Els encarregats  d’ordenar el territori passen a ser els promotors o constructors, mentre els poders públics no exerceixen les seves funcions. Pollença creix desordenadament tancant el paisatge rural  i sense cap  dotació de serveis públics. ... Mentre el Consell de Mallorca ha publicat als diaris la publicitat "Per un urbanisme responsable. Si no ho pots fer, no ho facis"

L'anunci hauri de dir per un urbanisem responsable no els votis.

 El Consell més que fer anuncis el que hauria de fer és...  

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb