URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

XXX APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS.

Alternativa | 09 Octubre, 2006 16:07 | facebook.com twitter.com

XXX


La secció de Muntanya del Club Pollença té l’honor d’organitzar el XXX Aplec Excursionista
dels Països Catalans, al poble de Pollença, Mallorca.

La trobada que se celebrarà els dies 12,13,14,15 del mes d’Octubre del 2006. Tots els excursionistes de les illes, valencians, catalans, andorrans, de la Catalunya nord i de la franja de Ponent, estan convidats a venir a gaudir d’aquesta trobada i de compartir  uns dies de convivència i de germanor al poble de Pollença. La secció de Muntanya del Club Pollença estem convençuts que aquesta mena d’iniciatives enforteixen l’excursionisme, tan arrelat a Mallorca, Pollença i tots els Països catalans.

 Els aplecs són un fenomen especial no es tracta sols d’una trobada excursionista, representa també el sentiment de pertinença a un poble i una cultura, tot manifestat en l’excursionisme, el civisme, el respecte i l’estima per la natura, factors tots ells entrelligats.

 Les activitats que es faran en aquest aplec, seran excursions a peu, amb bicicleta, sortides a escalar, i excursions culturals pels voltants.

Que es veuran complementades per d’altres per d’altres de caire cultural (conferències, projeccions de diapositives, concerts de musica amb català).

 A l’aplec hi haurà una zona d’acampada, a Pollença, que serà a Ca’n Escarrintxo, a 200 m del poble. On hi haurà bar, tenda de queviures i més serveis.

 
L’activitat principal de l’Aplec serà les excursions a peu  per les muntanyes de Pollença i voltants, cada dia es duran a terme unes 6 excursions diferents, i limitades en participants que es repetiran cada dia.

El darrer dia acabarà amb un dinar de germanor.

Per mes informació a www.secciodemuntanya.es

 

 

 

Amenaça de des-construcció total.

Alternativa | 09 Octubre, 2006 11:14 | facebook.com twitter.com

 

La bogeria  segueix, el camí cap a la destrucció –construcció de tot el sòl rústic de Pollença no es vol aturar, si el PP-UM guanyen ja sabem el que ens espera.

A la notícia d'ahir del Diario de Mallorca que anunciava que uns 2.200 habitatges vacacionals havien sol·licitat a Turisme la seva regularització ( Pollença concentra més del 50% de les solicituts), hi ha unes declaracions de l’actual batle Tomeu Cifre (PP) que ens semblen molt greus.

La notícia diu, “El que segueix sent encara una incògnita és que passarà amb els habitatges que no s'hagin acollit a aquest procés de regularització, que era de caràcter transitori. Cifre espera que "es doni continuïtat a la llei", i augura ara un major control amb inspeccions turístiques.”

Com aquesta llei el que ha fet és regularitzar una activitat legal a construccions il·legals o amb alguna infracció urbanística, la regularització va tenir un termini  entre altres coses per evitar ( en teoria) la proliferació de més construccions il·legals al sòl rústic de Pollença. Si es dona continuïtat a aquesta llei i amb la passivitat actual de l’ajuntament respecte a les infraccions urbanístiques no restarà ni un pam de Pollença sense construir.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb