URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Polítics competents, sí gràcies!

Alternativa | 12 Octubre, 2006 10:19 | facebook.com twitter.com

Ahir va sortir publicada al Diario de Mallorca una carta del sempre crític  Joan Serra. La realitat és aquesta;  l'urbanisme, l'ordenament de la ciutat, està en mans de polítics com Joan Cerdà o el Sr Vicens ( conseller executiu del territori que va dir  al Col·legi d'advocats aquest mes de setembre; " qui aplica la disciplina urbanística no guanya vots", i de arquitectes com Rafel Balaguer que fan parts i quart. L'ordenació urbanística de Pollença a aquest moment la fan una colla d'amics i una gran part de la ciutadania accepta aquest desordre a canvi de fer-se un "habitatge vacacional".

A continuació la carta. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb