URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Retalls;Aigua, Roto i polígon.

Alternativa | 13 Octubre, 2006 18:56 | facebook.com twitter.com

- Ahir veïns del Port ens varen avisar, una vegada més, d’abocaments d’aigües brutes a l’emissari al costat del Club nàutic, hem agafat mostres i les hem enviat a analitzar, ja vos contarem que ha sortit, detergent o fecals?

Altres articles d'aquest tema:

- Ës més econòmic culpar als veïns. 

-La realitat és tossuda. 

- Un humil tros de tela i la depuradora més moderna del mòn.

- Es tracta de merda i la depuradora no és suficient

 

- Impossible veure avui la vinyeta del roto al país  i no pensar en Pollença.


 - Segons el Balears; Mallorca compta amb 3.238'44 hectàrees de sòl industrial planificat, és a dir, ja aprovat tot i que pot ser que encara estigui pendent d'execució.
A l’article es fan diverses valoracions que podem aplicar al polígon de Pollença;

 El CIM considera que l'espai reservat a aquests polígons està «sobredimensionat», ja que estan gairebé buits.

Per part del GOB, es qualifica aquest creixement de «boom» que provoca impactes ambientals i paisatgístiscs de tot tipus, transforma les àrees rurals, consumeix territori i desfigura el paisatge.


 

 


 

 (Segueix)

Conseller fantasma

Alternativa | 13 Octubre, 2006 10:13 | facebook.com twitter.com

Nosaltres tenim molt clar que la Conselleria d’Identitat i Patrimoni va ser creada de manera electoralista per  compensar “mediàticament “ la pèrdua de la batlia a Joan Cerdà.  La poca feina que ha fet aquesta conselleria al podeu consultar a la pàgina web del Consell que com sabeu no és una pàgina institucional sinó  propaganda d’UM.

Ahir a la secció “Llama la atención del Diario de Malloca” llegiam

 “Que el conseller de Patrimonio del Consell, Joan Cerdà, sea un conseller virtual por lo poco que aparece por el despacho”.

Una altra cosa que uneix a l’actual Batle Tomeu Cifre (PP) i a Joan Cerdà (UM), recordam que Tomeu també tenia la costum de no aparèixer pel seu despatx quan “feia feina?” per agricultura a Sa Pobla.

No sabem si es publica aquesta nota per deixar després bé a Joan, que en teoria va dos dies a fer feina a Palma, i dir que fa molt de feina a urbanisme a Pollença i que a Palma fa molt de feina de carrer o camp( la mateixa excusa  de Tomeu).

El cas és que a urbanisme ja hem posat evidència que no s’ha fet la feina que pertocava i a la conselleria tampoc. Només recordar una vegada més ( veure inauguratits aguda) que l’excavació de Bòquer, encara no ha començat quan es va inaugurar el 8 de juny. A la ràdio Joan va dir que ni els pollençins ni jo ens hem de preocupar, que no han començat per un problema administratiu ( no va especificar quin i jo no el vaig poder demanar, s’havia acabat la meva intervenció). Els que si que ja no s’han de preocupar són  els estudiants d’història que ja han perdut aquesta feina per que han de tornar a la Universitat.

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb