URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Stop corrupció al Port de Pollença

Alternativa | 14 Octubre, 2006 11:20 | facebook.com twitter.com

Sembla que CCOO ha aconseguit començar a estirar del fill de les corrupcions que mouen en torn al Port de Pollença

 Fa mesos que la gent de CCOO es va posar en contacte amb nosaltres demanant informació sobre els personatges que darrerament havien fet del Port un negoci personal, especialment ens varen demanar per  Guillem Coll ( President d’ Unió Mollera Pollencina) que va ser clau en la coalició entre UMP i PP, a canvi  va ser col·locat com càrrec de confiança a Obres portuàries, mentre que la gran promesa d’un pressupost propi pel  Port no s’ha complit.

Avui surt a la premsa (UH i db) la denúncia de CCOO de les irregularitat al concurs de guarda molls, on Guillem Coll ha tingut un paper important.Les irregularitats denunciades són increïbles i demostren fins quin punt aquesta gent va fora corda:

A l’oposició de guarda molls  varen utilitzar l’entrevista personal ( que a les bases del concurs no era eliminatòria)   per eliminar als aspirants amb millors notes. A la entrevista personal va participar de manera molt activa Guillem Coll, de manera irregular ja que no era membre del tribunal. D’aquesta manera varen obtenir plaça dos opositors que varen aprovar amb la mínima puntuació; Joan Vallrori ( germà de Sebastià Vallori. Secretari personal del President Jaume Matas i implicat al cas Bitel) i Joan Suau ( guard moll del Port de Pollença)) a les ordres de Miquel Ferrer, que “casualment” va ser secretari del tribunal al mateix concurs.

Seguirem informant.

 Podeu llegir la notícia si pitjau:


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb