URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Stop corrupció al Port de Pollença 2.

Alternativa | 17 Octubre, 2006 15:04 | facebook.com twitter.com

 A continuació podeu trobar més informaió de la denúncia que ha fet CCOO  de la convocatòria publica de guardamollls, un concurs oposició totalment subjectiu i ple de irregularitats on el PP i Unió Mollera Pollencina han intervengut clarament.

Més concretament 

 

- Miquel Ferrer Vilanova. Secretari del Tribunal i militant del PP. Cap dels guardamolls del Port de Pollença i marit de Maria Cifre, qui fa feina al bar de la zona portuària del Port de Pollença, són els pares de la màxima responsable de Noves Generacions del Partit Popular a Pollença.

- Juan Suau Cerdà, opositor repescat vàries vegades en el procés d’oposició. Guardamoll del Port de Pollença des de fa un any a les ordres de Miquel Ferrer Vilanova. Militant del PP. A les seves hores lliures fa feina al bar del Port amb na Maria Cifre, muller de Miquel Ferrer Vilanova.

- Guillem Coll “Mito”. Assessor del tribunal, càrrec polític de l’empresa pública Ports de les Illes Balears i President del Partit d’Unió Mollera Pollencina amb el qual el PP es va presentar coaligat a les pasades eleccions municipals. Autèntic poder fàctic del Port de Pollença. Company de Juan Suau Cerdà com a Vocal de la Junta Directiva del Port de Pollença Fútbol Club.

Notícia al diari Balears 

 A continuació un resum ( hi ha més)  de les irregularitats

 


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb