URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mercadet del Refugi d'animals

Alternativa | 19 Octubre, 2006 22:04 | facebook.com twitter.com

 Ens ha arribat  aquesta informació a difondre del Refugi d' Animals de Pollença que ja han començat a preparar el mercadet de desembre. Des d'aquest bloc només podem donar les gràcies al Refugi i la feina de Josefina i tota la gent de l'Associació.

MERCADET DE NA FINA PEL REFUGI D’ANIMALS DE POLLENÇA
SERÀ EL DIUMENGE 17 DE DESEMBRE
 
COM SEMPRE REQUERIM LA TEVA AJUDA
 

Si tens roba, llibres, CDs, DVDs,electrodomèstics bons, mobles de tot tipus,menatge, pots preparar alguna coca, dolços,o ajudar a montar aquest dia.
 
Si ens pots ajudar, per favor contactar: Sue (971865129) Josefina (971532180)Mob.(690380597)
 
P.D.
 
SEMPRE PODEM VENIR A RECOLLIR-HO

 

 

UM i l'estatut. Què hem de fer? 1

Alternativa | 19 Octubre, 2006 11:59 | facebook.com twitter.com

 PETITA CRÒNICA DE LA TAULA RODONA SOBRE LA REFORMA DE L’ESTATUT.

 Per començar varen tenir que esperar mitja hora a Joan Huguet (PP), per una falta de coordinació del seu partit li havien convocat a les 20:30, cap problema pitjor es quan per una falta de previsió no surt el pressupost municipal.

A la taula dos canvis dels ponents anunciats a la premsa: Va venir Antoni Diéguez pel PSOE en sustitució de Francina Armengol ( era a Madrid fent feina a  la reforma de l’estatut). L’altre canvi va ser nostra presència en la persona de Miquel Angel Lllauger. A pesar de no haver estat convidats en un principi ( en teoria u problema de coordinació?) al final varen poder participar. 

Entre les 40 persones que eren per escoltar aquesta taula ( a la mateixa hora que el Chelsea – Barça,), la majoria com sempre a aquest temes eren gent ficada en política o amb la ideologia molt clara, poca gent del carrer i  cap jove. Tots els partits eren ben representats al públic, excepte Unió Mallorquina, dels seu regidors  només Joan Cerdà va assistir. En teoria l’estatut d’autonomia ha de ser la Carta Magna de les Illes i Unió Mallorquina diuen que són l’únic partit nacionalista però a la hora de la veritat aquesta és la realitat i el seu interès. Què hem de fer?

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb