URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cine club Koulechov

Alternativa | 23 Octubre, 2006 09:45 | facebook.com twitter.com

Avui a les 20:30 al centre cultural de Pollença torna el Cine Club Koulechov, organitzat per Iniciativa Ciutadana per Pollença, amb una pel·lículamolt recomenable:

AMANECE QUE NO ES POCO. 1988. Comedia. Color. 110 min. Tots els públics.Director: José Luis Cuerda.Interpretés: Antonio Resines, Luis Ciges, José Sazatornil, Casto Sandra, Pastora Vega, Ovidi Montllor, Chus Lampreave.

Es tracta d'una pel·lícula coral d'humor absurd, amb un guió surrealista replet de situacions entre el naif i el grotesc.


SINOPSI: Teodoro, és un enginyer espanyol que treballa com professor en la Universitat de Oklahoma, en Estats Units, torna a Espanya per a gaudir d'un any sabático. Descobreix en arribar que Jimmy, el seu pare ha matat a la seva mare, i aquest li compra una moto amb sidecar per a recompensar-li per la pèrdua. Junts arriben a un remot poble de muntanya on es troben amb unes estranyes gents.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb