URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per què no es fan la foto ara?

Alternativa | 26 Octubre, 2006 21:21 | facebook.com twitter.com

Hem de tornar a recordar al Conseller d'Identitat i Patrimoni, Joan Cerdà que a dia d'avui 26 d'octubre encara no han començat les excavacions al jaciment de Bòquer, inagurades en teoría el 28 de maig (  veure la pàgina del Consell http://www.conselldemallorca.net/comunicacio/noticia.php?id=760)
Ja haviem denunciat que no s'havia fet
la campanya  per a voluntaris i becaris durant el mes de juliol ( que va obligar també a suspendre una exposició prevista per final de l'estiu), però és que ara encara no ha començat la "en teoria" segona fase que en setembre havien d'inicar arqueòlegs professionals.
La única explicació que ha donat el
Conseller d’Identitat i Patrimoni  són problemes administratius? Bé si fa cinc mesos que 17 persones entre polítics i tècnics varen fer una inauguració fantasma, ara al manco una d'aquestes persones hauria d'explicar per què tant de retard i quan començaran de bons i de veres les excavacions.

 

Foto feta a  l'excavació futura?

Recordatori: Divendres 27 d'octubre  a les 20:30 hores a la sala polivalent del Centre Cultural de Pollença, presentació de nostre candidat JOSÉ LUIS GARCÍA SALVADOR (Pepe)i aconferència de CARMEN GARCÍA, membre d`Ezker Batua i regidora de la dona de l`ajuntament de Bilbao:IGUALTAT DE GÈNERE. QUÈ PODEM FER DES DE L`AJUNTAMENT?

Bases II Concurs de fotografia Urxella 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb