URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Calvari

Alternativa | 27 Octubre, 2006 09:44 | facebook.com twitter.com

A Alternativa EU-EV ens ha arribat la queixa de veïns del poble entorn a la proliferació i multiplicació d’objectes de reclam (cartells, perxes, senalles...)a les escales del calvari. Pensam que els escalons del calvari són un lloc emblemàtic de Pollença i la seva perspectiva o visió ( fotografiada per milers de turista) hauria d’estar llibre de tots aquests objectes. Per això  demanam a l’Ajuntament que  retiri els elements estranys a l’escalonada, fent complir l’ordenança municipal reguladora de l’ús de la via pública:
“Malgrat que l’ocupació de l’espai no superior a 30 centimetres de la línia de façana no estigui subjecta a llicència, el Batle podrà ordenar la reitrada dels elements situats en aquest espai de 30 cm per motius estètics o urbanístics” (capítol 2 art7).
Avui podeu trobar la notícia de nostra petició al Día del Mundo
A continuació podeu trobar la notícia on el batle Tomeu (PP) comenta que fa falta una normativa d'estètica, si és per fer-la complir com la d'ocupació de la via pública no fa
falta.

Recordatori: Divendres 27 d'octubre  a les 20:30 hores a la sala polivalent del Centre Cultural de Pollença, presentació de nostre candida JOSÉ LUIS GARCÍA SALVADOR (Pepe)i aconferència de CARMEN GARCÍA, membre d`Ezker Batua i regidora de la dona de l`ajuntament de Bilbao:IGUALTAT DE GÈNERE. QUÈ PODEM FER DES DE L`AJUNTAMENT?

Bases II Concurs de fotografia Urxella 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb