URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Camí Vell de Formentor

Alternativa | 29 Octubre, 2006 16:28 | facebook.com twitter.com

Avui hem pogut disfrutar d'una magnífica excursió per part del Camí Vell del Far de Formentor. Una excursió que forma part de tota la feina que fa la plataforma pro camins públic i oberts per recuperar la titularitat pública dels camins que alguns han fet seus. Volem recoradar que durant la Fira de Pollença ( comença dia 10) s'inaugurara una exposició sobre els camins públics de Pollença al Club, una oportunitat per veure tots els camins que s'ha tancat i han estat robats a la ciutadania.
 A continuació informació d'aquest camí que ens ha enviat Joan Ramón:

 
Camí Vell del Far:

-         Pel tipus de documentació localitzada al catàleg de camins de Pollença , des de cala Murta al Far de Formentor s’ha catalogat en dos camins diferents: el Camí Vell del Far (A), núm 65 i camí Vell del Far (B), núm 144.          

-         Al Començament del camí s’ha tancat el seu pas per les cases velles de Cala Murta i s’ha obert un itinerari alternatiu  que va directament uns metres més amunt del camí, sense passar per les cases.

-         Als Primers 350 metres del camí te una amplada de 2-2,5 m.

-         El traçat del camí , fins a les cases velles  de Formentor , no ha estat localitzat.

-         Alguns  trams del camí han desaparegut donat que la carretera els a anulat.

 

 DEMÀ  A RÀDIO POLLENÇA A LES 13:00, si no n'hi ha res de nou, podeu escoltar una entrevista a Pepe presentant la seva candidatura.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb