URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CONVOCATÒRIES. Fira.

Alternativa | 30 Octubre, 2006 09:35 | facebook.com twitter.com

Convocatòries:

 

- Avui a les 13:00 a ràdio Pollença entrevista a nostre candidat Pepe García.

- El proper divendres 3 de novembre a les 20:30 assemblea d' ALTERNATIVA, EU -EV de Pollença a Can Manolo. Oberta a tothom que vulgui venir, escoltar, opinar i sopar.

Farem un repas de les  accions que hem fet aquest mes i parlarem de la forma i els grups per elaborar el programa electoral, Pollença 2007.

Les decisions dins Alternativa es prenen de manera participativa i assembleària, cercant el consens i d’acord amb el principi d’una persona/un vot. A Alternativa les persones que no són afiliats ni d’EU ni d’EV poden participar plenament en la presa de decisions i no són “convidats depedra”. PARTICIPA JA si no t’interessa la política, als qui manegen els teus doblers si els hi interessa, ja és hora de deixar de tudar els doblers públics entre amics, propagandes, inauguracions i similars.
 

-Segueix en marxa el II concurs de fotografia Urxella, fins 19 de novembre.
 
- Durant la Fira hi haurà una paradeta d' Alternativa EU_EV ( amb informació, llibres, una nova Urxella...) on podeu donar les fotografies pel concurs.
 
- Per la Fira també actes molt interessants:
 
    - Divendres 10 inauguració de l'exposició:  CAMINS DE POLLENÇA I EL SEU ÚS. En el centre cultural a les 20:00 fins dia 13. Una feinada de documentació i la demostració de que a Pollença hi ha molts de camins públics tancats ilegalment.
  
    - Dissabte 11 a les 20:00 al club Pollença presentació del llibre POLLENÇA: LA REVOLTA CONTRA LA REBEL·LIÓ, de J. March, A. Cerdà i P. Salas. L'esperat llibre de la guerra Civil a Pollença, al Club Pollença a les 20:00. estam segurs que el llibre és millor que el seu títol. No seria més correct: LA RESISTÈNCIA CONTRA LA REBEL·LIÓ ?  
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb