URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coliformes fecals 2.

Alternativa | 31 Octubre, 2006 18:29 | facebook.com twitter.com

La Conselleria de Salut no desconeix el problema de la contaminació de les aigues al Port de Pollença si consultau la seva pàgina podeu veure que a dos dels  punts de mostreig de la platja d’ Albercuix ( Passeig Voramar 81 i c/ Llevant) l’analítica d’aigües de bany ha estat deficient els tres darrers anàlisis; 24 de setembre, 1 d’octubre, 8 d’octubre.

Cal una explicació i una solució per part del regidor de Medi Ambient.

Aquesta és una foto de coliformes fecals de la pàgina, recordam http://www.semarnat.gob.mx/playas/nuevo/analisis_tecnico02.shtml on podeu trobar més  informació

Al Port més de 800 (u.f.c per 100 ml)

Coliformes fecals.

Alternativa | 31 Octubre, 2006 15:09 | facebook.com twitter.com

El dia 12 d’octubre davant d’una nova queixa dels veïns del Port de Pollença, de que entre l’hotel Daina i el Club nàutic es produeixien abocaments d’aigües brutes (ahir mateix ens varen tornar a telefonar per denunciar els mals olors de la zona) varen decidir recollir mostres d’aigua per fer un anàlisi i comprovar si realment tenia raó Joan Comas(PP)  regidor de medi ambient. Recordam que Joan Comas havia  responsabilitzat  als veïns del Moll (31 d’agost), de la terbolesa a les aigües de la badia va dir que  a les analítiques sortien detergents, i que el problema era que els veïns feien net els carrers amb detergent i per  la xarxa del clavegueram de pluvials aquest aigua acabava  la platja.
Pensam que l’analítica és prou significativa. La presència de coliformes fecals és superior a 800 (u.f.c/100ml), o sigui no es tracta de detergents sinó d’aigües brutes. Aquest no és només un problema de medi ambient en un lloc clau pel turisme de Pollença sinó que també és un problema sanitari. Per culpar d’aquesta presència de fecals alguns nins que fan piraguïsme a la zona han tingut otitis.
  Per això demanam al regidor de Medi Ambient que demani disculpes als veïns del Port de Pollença , que informe realment de quin és el problema d’aquesta zona  i que posi  els mitjans necessaris per solucionar aquest problema.
La notícia ha aparescut avui al UH i DdB.  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb