URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle tanca un camí públic

Alternativa | 01 Desembre, 2006 16:21 | facebook.com twitter.com

 

Amb UM i PP en el govern municipal i autonòmic els camins públics han sofert un atac sense precedents. La situació és penosa, propietaris que tanquen i són premiats amb la participació en obres públiques, i el mateix alcalde Tomeu Cifre (PP) que participa d'aquesta "expropiació privada" amb la col·laboració del Govern.

Aquest és el comunicat de premsa de la Plataforma pro camins Públics i oberts en referència als tancaments a Ca Na Borrassa, finca propietat de la familia del batle Tomeu Cifre (PP).

La Plataforma pro camins públics i oberts de Pollença va presentar el passat 22 de Juny de 2006 un escrit al registre general de l’ajuntament de Pollença posant de manifest el tancament mitjançant barreres i “rejilles” de dos trams del camí denominat carretera Vella de Pollença a Lluc, quan transcorre per les immediacions de la finca coneguda amb el nom de Ca Na Borrassa. Aquests tancaments s’afegeixen als ja reiteradament denunciats de la finca de l’empeltada.

Transcorreguts més de 5 mesos d’ença de la dita comunicació a l’ajuntament i de la sol·licitud relativa a que es fessin els tràmits adients per tal que es dugués a terme l’obertura d’aquests trams de la carretera vella de Pollença a Lluc, res d’efectiu s’ha fet fins ara i el camí segueix tancat.

 

VIANANTS OBLIGATS A PASSAR PER LA CARRETERA

MENTRES CA NA BORRASSA TE LA CARRETERA VELLA DE LLUC TANCADA I PRIVATITZADA

 

 

 

 

 (Segueix)

La destrucció del litoral a Mallorca

Alternativa | 01 Desembre, 2006 11:09 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat aquesta interessant convocatòria dels maulets de Mallorca

Aquest dissabte dia 2 a l'aula polivalent del centre cultural de Pollença, a les 20:00h, l'assamblea de Maulets Mallorca Nord organitza una xerrada a càrec de Miquel Àngel March, portaveu del GOB, sobre la destrucció del litoral a Pollença i a Mallorca.

     Perquè creim que encara és possible salvar de les mans de la destrucció i l'especulació una part molt important del nostre territori (mallorquí i pollencí). Lluita pel teu poble, t'hi esperam!!! 
 
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb