URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Teixint ciment i asfalt

Alternativa | 03 Desembre, 2006 19:56 | facebook.com twitter.com

D'humor negre és pot dir que és la decisió de nomenar a la segona fase de circumval·lació "passeig de la Balanguera". Primer que un passeig és per passejar, cosa que ara es pot fer a una zona verd privilegiada que serà destruïda sense necessitat per aquesta segona fase que servirà per urbanitzar més.

En aquest cas la Balanguera suposam que fa referència a l'aranya de la corrupció i destrucció que fila, fila teixint una tela de ciment i asfalt.

Per acabar el Batle Tomeu (PP) va destacar que amb aquest nom demostrava que el seu grup no tenia res contra les senyals d'identitat de Mallorca. Contra les senyals és possible però contra la Illa ...

Fotografia presentada al concurs de la Primera fase de la circumval·lació, aquesta fase si feia falta però no fer l'obra excessiva que es va fer. Mirau els cotxes que circulen per la mateixa nou mesos a l'any  i les persones que passejan per aquest inhospit lloc . Una excusa per urbanitzar més

Eliminació barreres arquitectòniques.

Alternativa | 03 Desembre, 2006 10:55 | facebook.com twitter.com

Una bona iniciativa. Avui, dia europeu de les persones amb discapacitat un grup de particulars i entitats del municipi estan promovent la creació d'una plataforma que vetllarà i treballarà per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques en tot el municipi. Entre els impulsors figuren l'associació de malalts i amics del Alzheimer (Afama), l'associació pro-ajuda a les persones amb discapacitat (Prodis), l'associació de majors de Sa Nostra i la del Port de Pollença, i Joan Aixartell, encara que estan oberts a la incorporació de més gent.

Tot nostre suport i ajuda a aquesta proposta. 

Aquest és un tema que ens preocupa molt i és que a Pollença la situació és especialment greu; hi ha un munt d’espais públics vells i nous amb unes barrerres molt importants; el propi ajuntament, museu, biblioteques, ràdio municipal.. El 2 d'octubre varen presentar a l'ajuntament un pla d'accessibilitat i supressió de Barreres Arquitectòniques, del que encara no hem obtingut resposta. Un pla que tenia com finalitat iniciar una feina que fa 15 anys ja s'hauria d'haver començat ja que la llei autonòmica 3/1993 estableix que el 2008 s'haurien d'haver-se eliminat totes les barreres arquitectòniques en els espais d'ús públic.

Veure article i proposta: Accessibilitat, 15 anys de retard.

Notícia al Diario de Mallorca.
 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb